Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 15. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        İzmir'in İşgali yıllarında yaşanan olayların işlendiği Vatanım Sensin, 15. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeailesini koruyabilmek için Cevdet'in verdiği karara, hiç beklemediği bir tepki geliyor. İşte Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        VATANIM SENSİN 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Mustafa Kemal'in verdiği görevlehareket eden Cevdet, artık hem Yunan Ordusuna hem de Eşref Paşa'ya karşı oynamak zorundadır. Vazifesi çetrefilleşmiş ve oldukça tehlikeli bir hale gelmiştir.

        REKLAM

        Azize ise Cevdet'in kendisini boşaması üzerine yeni kararlar alacaktır. Vasili, Türk mahallesindeki evlerin boşaltılmasını, buradaki ailelerin sürgün edilmesini emreder.

        Sürgün edileceklerin arasında Cevdet'in ailesi de vardır. Cevdet'in ailesini korumak için plan yaparken, Azize'nin beklenmeyen kararı herkesi şaşırtacaktır.

        VATANIM SENSİN 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cevdet'in Tevfik'i köşeye sıkıştırması ile Eşref Paşa’nın eline geçen silahlar tüm dengeleri değiştirecektir. Şayet Nazilli de Türkler zafer kazanırsa Cevdet'in Yunan Ordusu ile işi bitecek ve ailesine kavuşacaktır. Cevdet'in eski Osmanlı üniformasını istemesi Azize'yi yeniden ümitlendirir.

        Tevfik yaptığı savunmayla namlunun ucundan kendini sıyırsa da henüz başına açılacak büyük dertten habersizdir. Mustafa Kemal'den Cevdet'e gelen mektup ise olayların tüm seyrini değiştirir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ