Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ölene Kadar 5. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Gülcan Arslan'ın yer aldığı Ölene Kadar, 5. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Selvi, Ender tarafından alıkonuluyor. İşte Ölene Kadar 5. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ÖLENE KADAR 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Selvi, Ender tarafından alıkonulur. Abisiyle yüzleşir.Yılmaz suçunu itiraf eder. Ve Ender teklifini yineler.Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundadır. Birinden birini seçmeye mecbur bırakılmıştır.

        REKLAM

        Peki vicdan terazisinin kefesinde hangisi daha ağır basacaktır? Aşk mı? Aile mi?Öte yandan Dağhan, Selvi'nin birileri tarafından alıkonulduğu öğrenir.

        Çılgına dönmüş bir halde Selvi'ye ulaşmaya çalışırken, işleri daha da berbat hale getirecek acı bir sürprizle karşılaşır.

        ÖLENE KADAR 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Dağhan'ın Yılmaz ile ilgili yaptığı planın işe yaramaması onu Yılmaz'ın hayatını daha çok araştırmaya sürükler. Selvi'nin Dağhan'a gösterdiği ilgiden rahatsız olan Yılmaz, kardeşini bir tercih yapmaya zorlar.

        Bir yandan Dağhan'ın başının yeniden derde girmemesi için uğraşan Selvi, bir yandan da Dağhan'ın tazminat davasının peşine düşer. Babasının katilini bulmak için eski defterleri karıştıran Beril ise babasının odasında bulduğu kâğıdın sırrını Dağhan'la paylaşır.

        Dağhan'ın Yılmaz'ın peşine düştüğünü anlayan Ender, Yılmaz'la ilgili önemli bir karar alır fakat bu sırada gelen önemli bir haberle bütün planlar değişir. Yeni planla hem Fahri'nin hem de Dağhan'ın hayatı altüst olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ