Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalbimdeki Deniz 16. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik gibi isimlerin rol aldığı Kalbimdeki Deniz 16. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Deniz, kararını değiştiriyor. İşte Kalbimdeki Deniz 16. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Mirat’ın adam öldürmeye tam teşebbüsten sabıkalı olduğunu öğrenen Deniz ve Ece, gözlerinin önünde aşçıya uyguladığı şiddetin de etkisiyle, Mirat’la ilgili karışık duydular içine girerler. Bunu fırsat bilen Hülya, Denizlerin evden taşınması için baskı yapmaya başlar.

        REKLAM

        Olayları dışarıdan ama dikkatle izleyen Artun, Mirat’la hipoterapi seanslarına başlarken, Deniz’i de yakından tanımaya çalışır. Diyar’ı korumaya çalıştığı gece üşüten ve ağır hastalanan Serdem’i kurtarmak isteyen Diyar, aklını kullanarak Mirat’tan yardım ister. Figen’in kendisine asılmaya çalıştığını anlayan Mustafa onu kesin dille refüze eder ve babasından Ece’nin gönlünü almasını ister.

        Mustafa ve İbrahim’in Miratlara gelişini yanlış yorumlayan Fikriye, Mirat tarafından feci azarlanır. Gurur kırıklığını Ferhat’ın ilgisiyle telafi eden Figen, annesi her şeyi anlayacakken, ona yardım eden Mustafa ve Ece’nin üzerine suçu atar. Miratların kapısına yüzleşmeye ve kavgaya gelen Fikriye’nin başına hiç beklenmeyen bir şey gelir.

        Hülya’nın baskılarına rağmen, Mirat’a güvensizlik gösterip evden ayrılmayı içine sindiremeyen Deniz’in kararını ise, yüreklerini ağızların getirecek bir olay değiştirir.

        KALBİMDEKİ DENİZ 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Canını kurtarmak için çiftlikten kaçan Diyar, Serdem’le buluşur ama ummadığı bir gerçekle yüzleşir. Diyar’ın kaybolması Fikriye ve Hülya’yı panikletip harekete geçirir. Hülya, Ece’nin durumundan yararlanıp yanına almanın yollarını ararken, Ece annesini ve onu şaşırtan bir karar verir.

        REKLAM

        Karısının Denizlerin hayatına müdahalesine kızan Nejat’la Hülya arasındaki tartışma, ipleri kopma noktasına getirir. Mustafa, üzerine ısrarla yürüyen Fikriye ve Figen’i bozar. Hülya’nın aylar önce bulduğu işte karşılaştığı Artun’u, çiftlikte sakat olarak görmek Deniz’i çok şaşırtır.

        Aşçı Emin, Deniz’e olan düşmanlığını hakaret boyutuna taşıyınca, herkesin içinde Mirat tarafından yumruklanır. Bu tabloyu da fırsat bilen Hülya, onu Mirat’tan koparabilmek için elindeki en güçlü kozu ortaya koyar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ