Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor final bölümüyle ekranlarda! Seviyor Sevmiyor 28. bölümünde neler olacak?

        Başrollerini Zeynep Çamcı ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor 28. final bölümüyle bu akşam son kez izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin son bölümünde Yiğit, Deniz'i kendinden uzaklaştırmak için Deniz'e oyun oynayacaktır. İşte Seviyor Sevmiyor final bölümünden tüyolar...

        SEVİYOR SEVMİYOR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Yiğit, Deniz'i kendinden uzaklaştırmak için Deniz'e oyun oynayacaktır. İlk hamlesi İrem'le bir yerde baş başa yemek yerken üçüncü kişilere yakalanmaktır. Gazi ve Neşe, Yiğit ve İrem'i baş başa, samimi bir şekilde yemek yerken görürler, hemen Deniz'e haber verirler. Deniz inanmak istemese de içine bir kurt düşer. Tuna ile konuşur fakat Tuna'nın içi elvermez, bütün bunların oyun olduğunu Deniz'e söyler. Deniz, Yiğit'in ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir.

        Deniz ve Yiğit için artık tek yol vardır; Yiğit'in ''iyileşeceği umuduna'' sarılmak. Yiğit ameliyat olacaktır. Ancak ameliyat öncesi Deniz'le unutamayacağı bir gün ve gece geçirmek ister.

        Belki de son günleri olacaktır... Yıllar sonra hastalık olmasaydı, evlenselerdi nasıl bir hayatları olurdu? İşte böyle bir gün geçirirler. Muhteşem, unutulmayacak bir gün.

        REKLAM

        Yiğit ameliyata girer... Deniz'in aşkı onu hayata döndürebilecek midir? Deniz Aslan çocukluk aşkıyla en nihayetinde kavuşabilecek midir?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yiğit'in evlenmekten vazgeçmesine çok üzülen Deniz yine de ailesine ve çevresine karşı Yiğit'i savunmadan edemez. Bir yandan da Yiğit'in bu kararının nedenini araştırmaya başlar. Yiğit'i hastanede doktoruyla samimi bir şekilde görünce de şoke olur. Yiğit'in kendisini aldatacağına inanamaz. Ofistekilerin de yardımıyla olayın üzerine gider. Öte yandan bunu öğrenen Yiğit, Deniz'i kendisinden uzaklaştırmak için bu durumu kullanmaya başlar.

        Simya ve Tuna, aralarında yaşanan olaydan sonra ilk kez karşılaşırlar. Simya bu yaşananı İrem'in öğrenmesinden korkarken, Tuna Simya'yla daha da yakınlaşma peşindedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ