Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı'nda Bora'nın gelmesi işleri zora sokuyor

        Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Bir önceki bölümde Evren'in borçları yüzünden evlerinden atılan Yıldız ve çocuklar için zor süreç başlıyor. Yeni bölümde diziye dahil olan Bora'nın (Nejat İşler) gelmesiyle işler karışıyor. İşte Bodrum Masalı 23. yeni bölümden tüyolar...

        YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Faryalı ile yıllar sonra yeniden aşkı bulan Yıldız’ın mutluluğu, Bora’nın planlarını öğrenmesiyle beraber bozulur. Bora da Yıldızlı Otel’i tamamen kendisine mahkum bırakmak için hazırlık yapmaktadır. Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

        Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Ateş, Su ve Yıldız banka borcu nedeniyle evlerinden atılmışlardır. Faryalı, onları bu durumdan kurtarmak için kendi bildiği yollarla para aramaya başlar. Ateş ve Kelebek de aynı amaçla yeni işler peşindedir.

        REKLAM

        Hiç hesapta yokken Bodrum’a gelen Bora ve sağ kolu Lal ise, bu kurtuluş çabalarını baltalamak için devreye girer. Bora ayrıca Evrenile Gözde ilişkisinin de merkezinde yer tutmaya çalışacaktır. Aslı, anne ve babasını ararken yeni bir ipucuna ulaşır. Bu arada Ateş, son zamanlarda uzaklaştığını hissettiği Aslı için bir sürpriz hazırlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ