Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hangimiz Sevmedik 26. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Yeliz Kuvancı, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in yer aldığı Hangimiz Sevmedik, 26. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Emel'in aşkını öğrenen Tarık şoktadır! İşte Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        HANGİMİZ SEVMEDİK 26. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Emel’in aşkını öğrenen Tarık şoktadır. Emel ona artık duygularının değiştiğini günlüğün tamamını okumasını söyler ve onu günlükle başbaşa bırakır.

        REKLAM

        Kapının önünde Emel ile Tarık’ın konuşmalarını duyan Itır yıkılmış, İlyas ise dağılmıştır. İlyas bu durumu bildiğini Itır’a söylemek zorunda kalır.

        Diğer yandan Ayşen ile Şener Münir ve Adile’den evlenmek için müsaade isterler . Adile ile Münir onlara izin verirler. İkili şoktadır. Bunun yeni bir taktik olduğunu düşünürler.

        Emel’in aslında İlyas’a aşık olduğunu anlayan Tarık İlyas’a anlatmak ister. Ancak İlyas ona Emel konusunu kapattığını söyler.

        Kendine yeni bir yol çizmeye karar veren İlyas’ın hamlesi ise herkesi şok edecektir.

        HANGİMİZ SEVMEDİK 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır.

        Şener ona güvenmeyen başta Ayşen olmak üzere herkese küser ve Yuvacık’tan ayrılır. Ortalıkta yoktur. Herkes onu çok merak eder.

        REKLAM

        Tarık öğrendiklerini kimseye anlatamadığı için gergindir. Ne olduğunu anlamaya çalışan Itır ve İlyas ile tartışır. Emel’e de mesafelidir.

        Şener’in gitmesinde herkes birbirini suçlamakta ve tartışmaktadır. Mahallede gergindir. Hulusi bu durumundan Adile ve Münir’i sorumlu tutar. Onlardan mahalleyi eski huzurlu haline getirmesini ister.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ