Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 42. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı, 42. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeMelek, Cem'in geri döndüğünü söylüyor. İşte Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Melek ısrarla gördüğü yabancının Cem olduğunu söylemekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Mahir’in babasından kalan mirasla açmaya karar verdiği sokak çocukları merkezine, en büyük destek hiç beklemediği bir yerden gelecektir.

        REKLAM

        Rahatsızlığının gün geçtikçe ilerlemesi ve çocuklar için de tehlikeli bir hal alması nedeniyle Melek’i bir kliniğe yatırmak zorunda kalan Hüseyin ise duyduğu vicdan azabından perişan olmuştur.

        Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır.

        Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher’lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.

        HAYAT ŞARKISI 41. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Erken doğum yapan Hülya, taburcu olur. Kerim barışmak için her yolu denerken, Hülya’dan beklediği karşılığı alamaz. Hazer Torunbaş’ın Hülya’ya olan ilgisi herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Bu durumdan rahatsız olan Kerim, Hülya ile Hazer’in yakınlığını sonlandırmak için Hülya ile konuşmaya karar verir. Olaylar hiç tahmin ettiği gibi gitmez ve geri dönülmez bir yola girerler.

        Hülya’nın doğumuyla tüm Cevher Ailesi bunu bir fırsat olarak görür ve Keri mile Hülya’nın barışmaları için sabırsızlanır. Fakat Hülya her zamankinden daha kararlıdır. Kerim ile aynı çatı altında yaşamayı kabul etmeyen Hülya, ablası Melek’in evine taşınır. Bebeğinin eve gelişiyle, okutulan mevlut aile içinde yeni bir krize neden olur.

        Hülya ile Kerim hızla yol ayrımına yaklaşırken, eve giren gizemli adam kim? Melek’i nasıl bir tehlike bekliyor? Hülya, içine düştüğü durumdan kurtulabilecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ