Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 429. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti

        Rıza Baba ve ekibinin başından geçen olaylar serisini anlatan Arka Sokaklar, 429. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümündeOktay, Kenan davası kapanana kadar ekibe dahil oluyor, Rıza Baba'nın suçsuz olduğu ortaya çıkıyor. İşte Arka Sokaklar 429. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 429. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Ekip, Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın ise, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar.

        Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur.

        REKLAM

        Rıza’da aklanmış ve görevinin başına dönmüştür. Arif Müdür, silahını ve rozetini geri verir. Kenan ve Yeşim, Yaser’le yüklü bir silah kaçakçılığı işine girerler. Oktay, Kenan’ın anlaşmalarını muhbir aracılığıyla öğrenir.

        Kenan’ın tüm pis işlerinin yazdığı defteri de ele geçirirler. Yaser’in Malik Botan adında, tüm örgütün korktuğu adamdan emir aldığını öğrenirler. Korkunç bir terör eylemi hazırlığı yapmaktadırlar.

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer.

        Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider.

        Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.

        REKLAM

        Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur.

        Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat yaratacağına söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ