Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 4. bölüm özeti! Yeni bölümde neler yaşandı?

        Kariyerinin en parlak döneminde geçirdiği sakatlıktan dolayı basketbolu bırakan "Efsane" lakaplı Tarık Aksoy'un hikayesini anlatan Adı Efsane, 4. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. İşte Adı Efsane 4. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        ADI EFSANE 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Takipçileriyle 4. randevusuna çıkan Adı Efsane'de olaylar şöyle gelişti;

        Tarık'ın bıçaklanması hayatında ne gibi değişikliklere neden olacak? Bahar, Tarık'ın karanlık yüzünü gördüğünde nasıl bir tepki verecek? İlk maçına çıkan takım başarılı olacak mı?

        REKLAM

        Tarık, bıçaklanmanın ardından kızı Melis ile olan özel geceyi kaçırdığı içinöfke nöbetlerine girer! Bahar, Tarık'ın bu yönünü ilk kez görür. Seçil'in anlattıkları ise, Tarıkhakkında olumsuz düşünceler doğurmaya başlar.

        Okul takımının maç günü gelip çatmıştır. Tarık ve gençler ilk maçı kazanmanın derdindedir. Takım olduklarını hem Tarık'a, hem de okula kanıtlamaları gerekmektedir. Çabaları yeterli olacak mı?

        Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat eder. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışır.

        Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi?

        GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

        Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği "Baba-Kız Gecesi"nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir; ancak, ilk defa baba-kız olma şansını yakaladıkları bu özel gece hayal ettikleri gibi olmayacaktır!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ