Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 43. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Burcu Biricik'in Hülya Çamoğlu, Birkan Sokullu'nun ise Kerim Cevher rolüyle karşımıza çıktığı Hayat Şarkısı, yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam oynanacak yeni bölümündeHazer Torunbaş'ın yeni planı ne? İşte Hayat Şarkısı 43. yeni bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        HAYAT ŞARKISI 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hüseyin’in saldırıya uğramasıyla eşzamanlı olarak Melek’in evine girilmesi üzerine Bayram Cevher, bütün aileyi tekrar bir araya toplayıp çok sıkı korumaya alır.

        Babasının zoruyla da olsa Hülya ile tekrar aynı çatı altında bulunma fırsatını iyi değerlendirmeye karar veren Kerim, karısının sevgisini geri kazanma çalışmalarına hız verir. Ancak bunun pek kolay olmayacağını anlaması uzun sürmeyecektir.

        REKLAM

        Filiz’in şok bir haberle geri dönüşü bir süredir durulmuş gibi gözüken esrarengiz saldırıların yeniden yoğunlaşması ve Cevher ailesinin ardı ardına alacağı kötü haberlerle kökünden sarsılmasıyla sonuçlanacaktır.

        GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Melek ısrarla gördüğü yabancının Cem olduğunu söylemekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Mahir’in babasından kalan mirasla açmaya karar verdiği sokak çocukları merkezine, en büyük destek hiç beklemediği bir yerden gelecektir.

        Rahatsızlığının gün geçtikçe ilerlemesi ve çocuklar için de tehlikeli bir hal alması nedeniyle Melek’i bir kliniğe yatırmak zorunda kalan Hüseyin ise duyduğu vicdan azabından perişan olmuştur.

        Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır.

        Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher’lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ