Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Kadrosunda Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali'ye inanıp babasını silecek, ya da Ali'yi kaybedip eski hayatına dönecektir.

        Şahin'in salonuna yeni bir boks turnuvası haberi gelir. Ali, büyük ödülü alıp borçtan kurtulmak için bunu bir fırsat olarak görür.

        REKLAM

        Ancak Şahin henüz Ali'nin hazır olmadığını düşünmektedir. Ali babasına bunun aksini ispatlamak için var gücüyle çalışır. Şahin ve Ali'nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin'i de yakından ilgilendirmektedir.

        Aslı, Ali'nin hayatında daha fazla yer almak istediğinin sinyallerini verir. Bu durum Derin'i huzursuz eder.

        Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali'nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıkmaya kararlıdır.

        Derin hiç hazır olmadığı gerçekle yüz yüze gelince O da soluğu maçın yapılacağı salonda alır. Orada karşılaştığı sürprizle yıkıma uğrayan Derin, yeni kararlar almak zorundadır.

        GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ali, annesinin mezarında Tekin'le karşılaşır. Şahin onu karşısında görünce kendini kaybeder.Kavgaya tanık olan Ali, ikisinin arasındaki husumetin geçmişe dayandığını öğrenir.

        Yine de gitmeye kararlıdır. Ancak yediği dayağın hıncını almak üzere mahalleye adamlarını gönderen Tekin, Ali'nin kararını değiştirmesine sebep olur.

        REKLAM

        Baba oğul sırt sırta dövüşürken bu kez mahallelinin de desteğini alırlar.

        Mafyaya borcunu ödeyemeyen Yiğit, köşeye sıkışır.Derin, Ali'yle yüz yüze konuşmak ister. Buluşma yerine gittiğinde onu büyük bir tehlike beklemektedir.

        Ali, Derin'i kurtarmak için harekete geçer.Kızı ortadan kaybolan Tekin ise Ali'yle birlikte kaçtıklarından şüphelenmektedir.Şahin'in kapısına dayanır. Derin ve Ali'yi bulmak için herkes seferber olur.Büyük tehlike altında olsalar da Ali ve Derin günlerden sonra ilk kez baş başa kalırlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ