Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 5. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerin yer aldığı Adı Efsane, 5. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde hakkında soruşturma açıldığını öğrenen Tarık, ne yapacak? İşte Adı Efsane 5. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        ADI EFSANE 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE SON BÖLÜM ÖZETİ

        Tarık, Bahar’ın kendisini şikâyet ettiğinden habersiz, iki gün sonra gerçekleşecek velayet davasına hazırlanmaktadır.

        Sözleşmeyi alacağından emin olduğundan, kızlarına kavuşmak için hala bir şansı olduğuna inanmaktadır. Duruşma günü okula bir müfettiş gelir. Hakkında soruşturma açılacağını öğrenen Tarık ne yapacak?

        REKLAM

        Bahar ve öğrenciler müfettişe ne diyecek? Tarık sözleşmeyi yapıp, duruşmaya götürebilecek mi?

        BİR ÖNCEKİ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Tarık, aldığı yaradan dolayı Melis'le buluşma fırsatını kaçırır! Hakan ise, babasının yaptıklarını içine sindiremez. Annesini Seyfi'den uzaklaştırmak için her yolu dener; fakat, annesi bu isteğine karşı çıkar. Takım ilk maçına çıkacaktır; ama, idmansız takıma Tarık'ın çabaları yeterli oldu mu?

        Melis, kendisi için önemli olan geceye gelmemesinden dolayı babasını affetmez! Seçil'in ise, "Baba-Kız Gecesi"nde Melis'i yanlız bırakan Tarık'a öfkesi dinmemektedir! Bahar'ın çabası bile Seçil'e etki etmez. Zeynep de, sözünde durmadığını düşünen babasına kızgındır!

        Tarık ise, kızına kendisini nasıl affettireceğini düşünür! Zeynep'i de kaybettiğini düşünen Tarık, Bahar'a, can arkadaşı Hasan'a da kulaklarını tıkar! Öfksine hakim olamaz ve hiç istemediği taşkınlıklar yapar!

        REKLAM

        Hakan ise, babasının yaptıklarını hazmedemez! Annesinden kendisi ve babası arasında bir seçim yapmasını ister. Babasının eve dönmesi halinde annesine, kendisini unutması söyler; fakat, olaylar beklediği gibi gelişmez.

        Lisenin içinde olduğu basket liginin başlamasına sayılı günler kalmıştır. Takım kara kara düşünmektedir. Hakan olmadan takım olamayacaklarını düşünen ekip bir sürprizle karşılaşır!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ