Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçimdeki Fırtına 3. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Merve Boluğur'un Ezgi, Gzem Karaca'nın Deniz ve Yusuf Çim'in Emre rolünü aldığı İçimdeki Fırtına, 3. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? İşte İçimdeki Fırtına 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İÇİMDEKİ FIRTINA 3. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletir. Deran Köşk’ünde yapılan parti gecesi tanıştığı altı yaşındaki Kerem Deran’ın babasının kim olduğu Ezgi’yi özellikle ilgilendirmektedir. Gerçek Elif Deran hakkında bir ipucu yakaladığı anda, Nusret’e torunu olduğunu iddia eden Elif Deran’ın sahte olduğunu ispat ederek kardeşinden temelli kurtulacağını düşünmektedir. Elif Deran ise (Deniz) intikam planını adım adım devreye sokar. Öz babası Galip ile, yıllar sonra ilk defa tanışan Deniz, 28 yıldır parmaklıklar arkasında yaşayan babasından geçmişin tüm sırlarını öğrenmiştir.

        Galip’in gençliğinde birlikte çalıştığı mafya lideri Rasim, Emre’nin annesi Perihan’la yıllardır işbirliği halindedir. Fırat’a babasından kalan mirası Rasim sayesinde sahte belgelerle kendi üstüne geçirten Perihan, Fırat’ın gerçek kimliğinden habersiz adım adım kaderine yürümektedir. Hem Fırat’ın hem de Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasındaki güçler ile Perihan’ı koruyan güçler kesişme noktasına ilerlerken Ezgi hoyratça Deniz’in peşine düşer.

        Emre üstünden bir aşk çekişmesi olarak Ezgi ile Deniz arasında başlayan savaş, geçmişe gömülmüş pek çok sırrın ortaya çıkmasına ve durulmuş suların bulanmasına sebep olmuştur. Savaş artık sadece bu iki genç kadın arasında kalamayacak kadar büyüktür.

        SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Deniz’in ölümünden kısa bir süre sonra Ezgi, hem Emre ile evlenmiş hem de Deniz’in tasarımlarını kendi tasarımları olarak göstererek Deran Holding’in tasarım departmanının başına geçmiştir. Aradan geçen beş yıl süresince Emre, Deniz’i tam olarak unutamasa da Ezgi ile evliliğini sürdürmüş ve hayatını olduğu gibi kabul etmiştir. Ezgi mutludur.

        Hastalığı sebebi ile beş yıldır Amerika’da tedavi gören Nusret Deran tamamen iyileşmiş olarak İstanbul’a döner. Yanında, yıllardır kayıp olan ve beş yıl önce Fırat tarafından bulunarak dedesine kavuşturulan Elif Deran ve küçük oğlu da vardır. Nusret Deran, Deran Holding ‘e gittiği gün torunu Elif’i, Emre ve Ezgi ile tanıştırır.

        Bu tanışmada karşısında Deniz’i gören Ezgi bir an bile bu kızın Elif Deran olduğuna inanmaz. Deniz sapasağlam karşısında durmakta, gözünün içine bakarak tebessüm etmektedir. Emre ise şok olur. Karşısında gördüğü genç kadın Deniz’e ikizi kadar benzemektedir. Geçmişte Deniz’e karşı hissettiği duygular hızla su yüzüne çıkar. Ezgi, kocasının Deniz’in yaşadığını bilmesini istemez ve Deniz’in Elif Deran olarak bilinmesini destekler.

        Ezgi ile Deniz’in savaşı gözlerden uzak yürüyecektir. Ezgi, Elif hakkında bilgiler toplamaya başlar. Hedefi Nusret’e yanındaki kızın gerçek torunu olmadığını ispat ederek Deniz’den kurtulmaktır. Oysa Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasında büyük bir gizem vardır ve bu gizemlere Fırat varken ulaşmak imkansıza yakındır. Fırat’ın da en az Deniz kadar ödeteceği bedeller vardır ve yıkılması çok zor bir adamdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ