Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hangimiz Sevmedik 28. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

        Başrollerinde Yeliz Kuvancı, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in yer aldığı Hangimiz Sevmedik, 28. yeni bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Hangimiz Sevmedik 28. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        HANGİMİZ SEVMEDİK 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hangimiz Sevmedik 28. yeni bölümünde olaylar şu şekilde gerçekleşecek;

        Adile, Münir'e verdiği haberle onu şoka sokup bayıltmış, hemen peşinden Tarık ve Itır'dan aldığı haberle de kendisi bayılmıştır. İkisi de gözlerini hastane odasında açarlar.

        Karakol cephesinde ise Süleyman'ın yaptığı bir hata Hulusi komiseri emeklilik kararı almak zorunda bırakacaktır. Mahalleli onu bu kararından döndürmek ve yapılan hatayı düzeltmek için seferber olur.

        Tarık ve Itır çifti ise Münir ve Adile'ye kendilerini affettirme derdine düşmüşlerdir. Fakat bunu bir türlü başaramazlar. Bir süre sonra ikili, anne ve babalarıyla barışmanın yolunun Hulusi'den geçtiğini farkederler. Onu göreve döndürmek hem mahalleliyi ve kendilerini mutlu edecek, hem de Adile ve Münir'le barışmalarına vesile olacaktır.

        GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır.

        Perran hamile olduğundan şüphelenir. Itır’a söyler. Itır bir gebelik testi alarak onu bu şüpheden kurtarır.

        Kendi emekleri ile evlenmeye karar veren Şener ile Ayşen daha çok para kazanabilmek için sucuda işleri büyütmek üzere bazı adımlar atacaklardır. Tüm bunlar olurken Tarık ve Itır’ı ziyarete gelen Adile, Perran’ın gebelik testini görüp bunu Itır’a yorar. Bu duruma çok kızacaktır. Tarık annesini sakinleştirmek adına aylardır sakladıkları sırrı açık eder ve evli olduklarını söyler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ