Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek'in 19. bölüm tanıtımı yayınlandı

        Show TV'nin Fark Film imzalı, güçlü oyuncu kadrosu, bol aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle ilgiyle izlenen dizisi "Cesur Yürek"in 19. bölüm tanıtım yayınlandı.

        "Cesur Yürek"in ekrana gelen 18. bölümünde; Kirve, Ömer ve Tatar Ahmet'in elinden Binbaşı'yı rehin tuttuğunu söyleyerek kurtuldu. Geçmiş hesapları açan Kirve, kendi konseyini kurmak için harekete geçti. Ece, amcası Harbi'nin ölümü ile yıkıldı. Harbi'nin cenaze töreninde Süreyya ve Güler vuruldu.

        Kirve ve Tatar hastanede bir araya gelmek zorunda kaldı. Bu arada Ömer, Atilla Binbaşı'yı bulmak için Turan'ı kaçırdı. Turan ona bu olayın arkasında sadece Kirve'nin olmadığını söyledi. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Ömer'in hastaneye gidip, Süreyya ve Güler'i onun vurdurttuğunu söylediği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

        Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz yer alıyor. Senaryosunu ise Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

        “Cesur Yürek”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Perşembe saat 20.00'de Show TV’de.

        CESUR YÜREK'İN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ