Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur ve Güzel son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün ve Tamer Levent'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Cesurve Güzel, yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İşte Cesur ve Güzel 16. bölüm fragmanı ve özeti...

        CESUR VE GÜZEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Açığa çıkan gerçekler Cesur’u adım adım babasının katiline yaklaştırır

        Cesur, yıllar önce babasını ondan koparan kurşunun hesabını sormak için harekete geçtiğinde, savaş alanında iki cephe arasında kalan yine Sühan olur.

        Gerçekleri öğrenmesi için Cesur’a uzaktan rehberlik eden Rıza, onun Tahsin’den intikam almasını sabırsızlıkla beklemektedir. Tahsin’in sonunu izlemek için yerini en önden ayırtır.

        Tahsin Korludağ’ın etrafındaki çember giderek daralırken, ayağının altından önce Rıza’yı kaldırması gerektiğinin farkındadır. Fakat Savcı’yla, Cesur’a kurduğu tuzağa bu kez kendisi düşecektir.

        REKLAM

        Tahsin Korludağ’ı adalete teslim etmek üzere, büyük ilerleme kaydeden, büyük zafere güçlü adımlarla ilerleyen Cesur, ne olursa olsun Sühan’a olan aşkını, Tahsin Korludağ'a olan nefretinden ayrı tutar. İstanbul’da baş başa yine kendilerini etraflarındaki tuzakları ve düşmanlıkları unuturlar, Sühan ve Cesur olurlar.

        “O gün” herkes için çok sıradan başlar, sonrasında hiç kimsenin unutamayacağı, izi yıllarla daha derinleşen bir yaraya dönüşecektir...

        GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tahsin Korludağ’ın göz altına alınması bir kasırga etkisi yaratırken Cesur’la Sühan’ın arasındaki korları da tekrar alevlendirir.

        Demir parmaklıkların arkasına giren Tahsin büyük bir öfkeyle Cesur’la ödeşeceğini haykırırken bu ateşi canlı tutmaya kararlıdır.

        Özgür kalan Rıza sonunda kendisinden çalınan yılların hesabını sormak için beklediği şans eline geçer. Eski dostları sayesinde dışarıdaki hayata alışırken Cesur’a yaklaşmayı kafasına koyar.

        Çiftlikte yaşanan bir talihsizlik sonucu, olaylar Cahide’nin kontrolünden çıkar. Bu durum başta Hülya dahil herkesin panik olmasına neden olur. Cahide artık yolun sonuna geldiğinden neredeyse emindir.

        Cesur çok önemli bir kararın arifesinde, Sühan’dan büyük bir iyilik ister. Bu ona olan sonsuz güveninin de kanıtıdır.

        Sühan yeni bir kavşakla karşı karşıyadır ve seçeceği yol Cesur’un da geleceğini belirleyecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ