Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "İçerde" dizisi 26. bölümünden ilk sahne yayınlandı

        Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 26. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

        Yusuf Müdür'un Sarp'ın annesı Füsun'a gelip, "oğlun sandığın gibi mafya tetikçisi değil, oğlun namuslu şerefli bir polis, görevinin başında" dediği sahne büyük merak uyandırdı.

        "İçerde"nin bu akşam ekrana gelen 25. bölümünde; Kudret, Tahsin'i öldürttü ve suç Celal'lerin üzerine kalsın diye görüntülerdeki yere gömdürttü.

        Görüntüleri internete tam yüklerken Handan'ın kaçırıldığını öğrendi. Celal ile Kudret görüntülere karşı Handan'ı geri vermesi üzerine takasa girdiler. Tüm görüntüler temizlense de Celal'in oğlu Mustafa internette videoyu gördü.

        REKLAM

        Bu sırada Yusuf Müdür Celal'i, Mert'te Sarp'ı almaya gitti. Görüntüleri internete Sarp'ın yüklettiğini öğrendiğimiz heyecanın eksik olmadığı bölümde Mert ikinci görüntülerin peşinde tetikçiyi kovalarken Kudret'in eline düştü. Sarp'ın hapishanede Celal'in yanına gidip "bir kardeşim vardı, Umut" demesinin üzerine Celal'in "ne olmuş kardeşine" dediği anlarda Mert'in de tetikçiye "sahi kimim ben?" diye bağırdığı sahne izleyenleri ekran başına kilitledi.

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        İÇERDE 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

        HANDAN'I KURTARMA OPERASYONU

        Sarp'ın esir tuttuğu Handan'ı kurtarmaya gelen Kudret'in adamlarını atlatmak için Sarp, zekice bir yola başvuruyor. Ocaktaki tavada mermileri ısıtan ve ateş ediyormuşcasına Kudret'in adamlarını oyalarken bir yandan kaçan Sarp ve Handan, Kudret'in adamlarından kurtuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ