Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 47. son bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ecem Özkaya'nın paylaştığı Hayat Şarkısı 46. son bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Dizinin takipçileri yeni bölümde neler olacağını heyecanla beklemeye başladı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı ve yeni bölüm tüyoları...

        HAYAT ŞARKISI 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Hayat Şarkısı 16. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 47. yeni bölümüyle 21 Mart Salı akşamı izleyicisiyle buluşacak.

        HAYAT ŞARKISI 46. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Kerim ile Hüseyin'in kaçırılma haberi şok etkisi yaratır. Cem’in ikisinin hayatına karşılık olarak ilettiği talepleri Bayram ile Hülya’yı karşı karşıya getirir. Hülya hayatının en zor kararının eşiğindeyken Hüseyin ile Kerim çaresizce Cem’in kurduğu ölüm tuzağından kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.

        HAYAT ŞARKISI 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Filiz’in evinde yaptığı araştırmada Kerim’in arabasına konan bombanın izlerine ulaşan polis her yerde Cem’i aramaya başlamıştır. Cevher soyadını taşıyan herkesi yok etmeye yemin etmiş olan Cem, Bayram ve Atıf’ın aldığı tüm güvenlik tedbirlerine rağmen hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Son darbe ise hiç beklenmedik yerden gelecektir.

        HAYAT ŞARKISI 44. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Cevher konağında mahkeme kararı beklenmektedir. Öte yandan Hatice Hala, Bayram’ın Hülya ve Kerim’i kaçırttığı sırrını kimseye anlatamama sıkıntısı ile kıvranırken, Bayram suçunu itiraf etmeye karar verir.

        REKLAM

        Hazer’in eski karısı, önce Zeynep’i ardından da kafede Hülya’yı taciz eder. Hülya bütün bunlardan çok rahatsız olup konuşmak için gittiği işyerinde Hazer’in kendisini aslında nerden tanıdığını öğrenir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ