Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 39. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Furkan Palalı ve Demet Özdemir'in yer aldığı No: 309, seyircisiyle 39. kez buluşacak. Dizinin bu haftaki bölümünde Pelinsu'nun tehdidine karşı Onur nasıl bir yol izleyecek? İşte No: 309 son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        NO: 309 YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Pelinsu’nun tehdit etmesi üzerine bir seçim yapmak zorunda kalan Onur, Lale’yi hiçbir şekilde kaybetmeyi göze alamaz ve ailesinden yardım ister.

        Yıldız bunun üzerine Pelinsu’yla konuşur ve ona susması için para teklif eder. Bu arada Kurtuluş, Nilüfer ve Nergis, Songül’e çiçekçiyi satması için baskı yaparken Onur satın almak isteyen kişilerin tekin olmadığını söyler. Ama uyarmakta geç kalmıştır.

        PELİNSU ONUR'U KÖŞEYE SIKIŞTIRDI

        Lale Onur’dan beklemediği bir tepki görünce ne yapacağını şaşırır. Mesleği ve eşi arasında kalır. Onur verdiği aşırı tepkinin farkına varıp Lale ile konuşur ve son kararı ona bırakır.

        Dergi çekiminde aralarındaki buzlar erir. Bu arada çiçekçiyi almak isteyen firma büyük bir para teklif eder, Songül’ün kararı kesin olsa da Kurtuluş onu ikna etmek için yollar aramaktadır.

        37. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Pelinsu ve Erol her zaman olduğu gibi yine kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer. Yaşananlar Pelinsu ile Onur’un arasının iyice açılmasına sebep olur. Bu arada Lale atanabilmek için tercihlerini yapacaktır.

        Bir karar aşamasına gelir. Ailesinden tam destek alırken Onur’dan aynı desteği bulamaz. Hayalini kurduğu mesleğiyle Onur arasında kalır. Lale’nin kararı ne olacaktır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ