Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçimdeki Fırtına final yaptı! İçimdeki Fırtına son bölüm fragmanı ve özeti

        Başrollerini Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim ve Burak Yamantürk'ün paylaştığı İçimdeki Fırtına, takipçileriyle sonkez buluştu. Dizinin final bölümünde Emre, Elif'e aşkını itiraf ediyor. İşte İçimdeki Fırtına 6. son final bölümü fragmanı ve özeti...

        İÇİMDEKİ FIRTINA FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI VE ÖZETİ

        Emre Ezgi’den boşanma konusunda kesin kararlıdır. Evden de ayrılan Emre’yi ne Ezgi ne de Perihan engelleyebilecektir. Perihan’ın geçmişiyle ilgili bir koz elde eden Ezgi, Perihan’ı kendisine yardım etme yönünde sıkıştırır.

        Elif Fırat’a Emre’ye karşı hala bir şeyler hissettiğini itiraf etse de aslında gerçekler farklıdır. Ne var ki bu itiraf Fırat’ın Elif ile yollarını ayırmaya karar vermesine sebep olur. Fırat’ın fakülteden arkadaşı avukat Güneş hem Galip’i cezaevinden çıkaracak hem de Elif’in Fırat’a yönelik duygularını açık etmesine sebep olacaktır. İlk kez evde aile sıcaklığı yaşayan Galip’in ise sürpriz bir ziyaretçisi vardır.

        Elif yönetim kurulunda onaylanmayan kreasyonunu yeniden hayata geçirmeye karar verir. Bunun için Emre’den yardım ister. Elif ile vakit geçirmeye başlayan Emre sonunda aşkını itiraf eder. Elif birlikte olabilmeleri için Emre’ye bir şart koşar. Öte yandan Ezgi de boş durmaz; Elif’i herkesin içinde rezil edecek bir planı vardır. Ne var ki asıl kötü sürpriz kendisini beklemektedir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tarık’ın Kerem’in doğum gününde eve gelmesi bomba etkisi yaratır. Bambaşka hesapları olsa da, Fırat onu Kerem ve Elif’ten uzaklaştırmak için çoktan önlem almıştır. Babasının saldırıya uğradığını duyan Elif hemen hastaneye koşar. Ölüm kalım savaşı veren Galip’i sürpriz bir kişi daha ziyaret edecektir.

        Fırat bir yandan Tarık ile uğraşırken diğer yandan Galip’e bu saldırıyı kimin yaptığını bulmaya çalışır. Galip’in polise verdiği isim en çok Elif’i şaşırtacaktır. Elif’in en umutsuz anında geçmişinden bir kişi ona destek olur. Elif’e karşı özel hisler beslemeye başlayan Emre ise sonunda annesine ve Ezgi’ye isyan bayrağını çeker.

        Tarık ile görüşmeye devam eden Ezgi takside gerçek Elif Yıldız’ın fotoğrafına ulaşır. Bu fotoğraf Elif’in intikam oyununun sonunu mu getirecektir.

        REKLAM

        4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Elif’in Deniz olduğunu ispatlamak isteyen Ezgi, gerçek Elif Deran’ın kocası Tarık’ın izine ulaşır. Ne var ki Ezgi’nin gazeteci arkadaşı Mete, Tarık’ın telefonunu almadan adamı gönderir. Beş yıldır görmediği karısının artık çok zengin olduğunu ve Deran Holding’te çalıştığını öğrenen Tarık soluğu holdingte bulur. Tarık’ın Elif’le karşılaşması demek bütün oyunun ortaya çıkması demektir fakat Ezgi, bu oyunun açığa çıkacağı noktada Emre’nin orada olmasını istemez. İşler arapsaçına döner. Artık Tarık büyük bir tehdittir Elif için. Ezgi ise bu işin peşini bırakmayacaktır.

        Diğer yandan Ezgi’nin canını sıkan en önemli mesele Emre’nin Elif’e farklı bir gözle bakmasıdır. Ezgi tekrar aynı kaderi yaşamak istemez. Emre’yi kaybetmek en büyük korkusudur. Elif ise Emre’yi Ezgi’nin elinden almaya kararlıdır. Hatta bu uğurda Fırat’ın sözünden bile çıkar. Elif’in intikam ateşi ve duyguları arasında kalması işleri iyice zorlaştırır.

        Tüm bunlar olurken Ezgi’nin iç dünyası da aralanır. Ezgi’nin kardeşini sevmemesinin ve ona kötülük yapmasının sebepleri ortaya çıkar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ