Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baba Candır 62. son bölümü ile ekranlarda! Baba Candır yeni bölüm fragmanı!

        TRT 1'de yayınlanan sıcacık aile dizisi Baba Candır 62. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Baba ayı Çelik ailesine tehlike ve korku saçmaya devam edecek mi? Çocuklar Salih’e sağ salim ulaşıp kendilerini affettirebilecekler mi? İşte Baba Candır 62. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        BABA CANDIR 62. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Baba olmayı kafasına koyan Haluk, tespihi, yumurta topuk ayakkabıları ve maço tavırlarıyla erkek çocuk sahibi olma yolunu kolaylaştırdığını düşünmekte ve Holding’de ‘Maço Haluk’ olarak yine fırtınalar estirmektedir. Salih’e bir türlü ulaşamayınca iyice meraklanan Nermin, Aysima ve çocuklarla birlikte Güzelce’ye Salih’in yanına gitmek için yola çıkar.

        REKLAM

        Çocuklar babalarının Karadeniz Turu’na çıkmadığını da böylece öğrenmiş olacaklardır. Diğer yandan, Jandarma Güzelce Köyü’nde daha önce yakalanan ayının babasını ormanda görmüştür. Çelik Ailesi’nin baba ayı ile macera dolu Güzelce serüveni başlar. Baba ayı Çelik ailesine tehlike ve korku saçmaya devam edecek mi? Çocuklar Salih’e sağ salim ulaşıp kendilerini affettirebilecekler mi?

        BABA CANDIR 61. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Çocuklarıyla karşı karşıya gelen Salih köşe kapmaca oynar. Çocuklar görev yerlerine dağılır; köydeki herkese babalarını görüp görmediklerini sorarlar. Salih’in yerini bulmayı kafaya koymuşlardır. Nermin sürekli telefonla aradığı Salih’e sonunda ulaşmıştır. Salih Nermin’e çocukları onun gönderip göndermediğini sorar. Bunu duyan Nermin, çocuklara olan kızgınlığını belli etmek için evden kaçmaya karar verir.

        Eve dönen çocuklar, halalarını evde bulamayınca perişan olurlar. Sofrayı çeşit çeşit yemeklerle donatan, sabah kahvaltılarının meşhur lezzetli menemenini hazırlayan kimseleri yoktur artık. Diğer yandan Salih ilk kez yanlızlığın tadını çıkarmaya başlamıştır. Çocuklar babasız ve halasız hayatlarına yarım yamalak devam etmeye çalışacaktır.

        REKLAM

        Çocuklar halalarını eve geri dönmeye ikna edebilecek mi? Salih gizlendiği yerde başına daha ne gibi olaylar gelecek ?

        BABA CANDIR 60. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Haluk’un hafızasının geri gelmesi için çabalayan Çelik ailesi, MR sonucunun temiz çıktığını öğrenmesiyle Haluk’un devam ettirdiği oyuna karşı onlar da bu oyunu devam ettirme kararı alır ve karşılıklı soğuk savaş başlar. Bununla birlikte çocuklar hala babalarının nerede olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Nermin’i bir şekilde kandırıp babalarının kaldığı yeri öğrenmek akıllarına gelen ilk seçenektir.

        Diğer yandan Salih Usta, Nesrin ve Aysima’yı Paşabahçe’ye geri göndermeye uğraşırken; Nesrin Güzelce’de kalabilmek için tüm yolları deneyecektir. Çelik Ailesi Haluk’a hafıza kaybı oyununu itiraf ettirebilecek mi? Salih Usta Nesrin ve Aysima’yı evlerine geri gönderebilecek mi? Çocuklar babalarının nerede olduğunu öğrenip ona kavuşabilecekler mi?

        REKLAM

        BABA CANDIR 59. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Haluk gözlerini hastane odasında açtığında herkesin onun için ne kadar endişelendiğinden habersizdir. Ece'nin egemenliğini ilan ettiği holding'te başkanlığı geri kazanmak için herkese hafızasını kaybettiği oyununu oynar.

        Çocuklar hala babalarının nerede olduğunu öğrenememiştir ve babalarının yerini öğrenmek için Nermin'i sıkıştırmaya başlarlar. Nermin, Salih'ten haber alamayınca merak ettiği için Aysima'yı Salih’in yanına gönderir. Nesrin, Salih ile başbaşa vakit geçirmekten çok mutludur fakat Aysima'nın gelişi herşeyi altüst edecektir.

        Ece kendi oyunuyla Haluk'un sırrını ortaya çıkarabilecek mi? Çocuklar babalarının saklandığı yeri öğrenebilecek mi? Nesrin, Salih ve Aysima'nın süpriz ziyaretçisi kim olacak?

        BABA CANDIR 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Salih tüm soruları doğru yanıtlayarak istediği sonuca ulaşır ve kazandığı tüm parayı kendisi ile aynı hastalığı paylaşan kişilere yardım için ayırır. Fakat Salih'in süprizleri daha bitmemiştir. Çocuklarına bir mektup bırakarak nereye gittiğini söylemeden evi terkeder. Çocuklar babalarının nereye gittiğini bilmez fakat Nermin'in babalarının yerini bildiğinden de habersizlerdir.

        REKLAM

        Nermin, çocuklara babalarının kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyler ve çocukları kendi hayatlarına devam etmeleri konusunda ikna eder. Fakat Nesrin, Salih'in nerede kaldığını sosyal medya sayesinde öğrenir ve herkesten gizli Salih'in olduğu yere gider.

        Haluk ve Ece başkanlık rövanşı için holdingte yeni bir iddaya girerler. Eski karakterini geride bırakıp hiçbir şeye gülmeyen Haluk'u güldürmek için Ece, Ceylan ve Emrecan türlü türlü oyunlar oynarlar. Fakat katıldığı futbol maçının finalinde yine herkes Haluk’u oyun oynuyor zannetse de Haluk bu sefer oyun oynamamaktadır.

        Salih kaçtığı yerde huzur bulabilecek mi? Haluk bu sefer girdiği iddaa karşısında ne gibi zorluklar yaşayacak?

        BABA CANDIR 57. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Salih, Yiğit'in hırsızlık yaptığını anlayınca onunla yüzleşmenin yollarını arar. Bu sırada Aysima'nın da hırsızlıktan dolayı kendini töhmet altında hissetmesi Salih'in iyice üzülmesine yol açar.

        Haluk, Ece ile girdiği bir iddia karşısında başkanlık koltuğunu Ece'ye kaptırır. Ece Haluk'a ders vermek için oturduğu başkanlık koltuğunda, Haluk'un büyük kandırmacası ile karşı karşıya gelir.

        REKLAM

        Emrecan'a gelen oyunculuk tekliflerini menajeri olarak Ceylan değerlendirir. Ceylan Emrecan'ın büyük bir oyuncu olmasını isterken, kendi kıskançlığı ortaya çıkar.

        Salih'in bir süredir hazırlandığı Altın Petek bilgi yarışmasının günü gelir çatar. Salih bütün soruları doğru vererek finale doğru emin adımlarla ilerler. Fakat final sorusundan önce yaptığı açıklama ile herkesi şok edecektir.

        Emrecan oyunculuk alanında başarılı olabilecek mi? Haluk bütün aileye karşı oyunda amacına ulaşacak mı? Salih’in çocuklarından gizlediği bilgisi nedir?

        BABA CANDIR 56. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Çocukların arasında küskünlük devam ederken bunu Salih'ten saklamak için birbirleriyle "mutlu çiftler" oyunu oynarlar. Salih bilgi yarışma programını izlerken böyle bir programa katılmanın onu çok mutlu edeceğini açıklayınca, çocuklar Salih'i bu programda yarıştırmak için kolları sıvarlar.

        Yufkacıda çalışan Aysima ve Nesrin arasında ise kıyasıya kapışma devam etmektedir. Muhtarlığa hırsız girdiğini öğrenen Nermin Salih'e haber verir. Salih hırsızın kim olduğunu bilmeden araştırmaya başlar. Yeni şirketinde işe başlayan Ece ilk fırsatta Haluk ile kendi yöntemiyle savaşmanın yolunu bulur. Emrecan ise Haluk'un yerini doldurmakla başladığı oyuncunluk kariyerinde yeni maceralar yaşar.

        REKLAM

        Salih hırsızın Aysima’nın oğlu Yiğit olduğunu öğrenecek mi? Emrecan'ı oyunculuk kariyerinde ne gibi maceralar bekliyor. Haluk ve Ece'nin rakip şirketlerdeki görevleri hayatlarını nasıl etkileyecek?

        BABA CANDIR 55. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Ece'nin Haluk'un baş rakibi Yıldırım Bey'in şirketinde çalışmaya başlaması Haluk'u altüst eder. Salih ise Haluk'un yine biricik kızını üzüp kaçırdığını zannettiği için Haluk ile birlikte kızını sorgulamaya gider. Ece'nin anlattıkları karşısında Salih'in tutumu ise oldukça şaşırtıcı olacaktır. Başıboş kalan holdingdeki işleri halletmek ise yine Emrecan ve Ceylan'a düşer. Emrecan oynadığı reklam filminde herkesi canından bezdirecektir.

        Aysima'nın yufkacıda işe başlaması Salih'in çok hoşuna gitse de, Nermin'den bunu gizler. Aysima'nın oğlu Yiğit ise hiç beklenmedik bir hareket ile herkesi şaşırtacaktır.

        Haluk Ece'ye yeni iş yerinde rahat verecek mi? Ece'yi yeni iş yerinde ne gibi sorunlar bekliyor? Aysima, Salih ve ailesinin başına ne gibi dertler açacak?

        BABA CANDIR 54. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Yeni yılın gelmesiyle beraber Çelik ailesinin evinde tatlı koşuşturmalar yeniden başlamıştır. Tüm çocukları evden çıkıp işe giderken Salih hepsiyle aynı evde yaşadığı için çok mutludur. Fakat mahalleye yeni taşınan Aysima Salih'in kurduğu bu huzurlu düzenin içerisinde ona dertlenecek bir sebep olacaktır.

        Ece ve Haluk şirketlerinin girdiği yeni ihale için çok heyecanlıdır. Ece ihalede temkinli olmayı amaçlarken, Haluk babasının en büyük rakibine ihaleyi kaybetmemeye kararlıdır. Haluk'un girdiği büyük savaşta en kıymetli varlığından bile kaybetme riskini göze alır.

        Emrecan ve Ceylan holdingte başladıkları yeni işlerinde kendilerini ispat etmeye çalışırken holdinge ansızın gelen işadamları yüzünden bir anda kendilerini patron koltuğunda bulacaklardır.

        Mahalleye yeni taşınan Aysima, Salih'in başına ne gibi dertler açacak? Emrecan ve Ceylan patronculuk oyununda başarılı olabilecek mi? Haluk'un güç gösterisi Ece'yle arasında ne gibi sorunlara sebep olacak?

        BABA CANDIR 53. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Salih'in hastalığını öğrenmeleriyle babalarına daha konforlu ve rahatlık dolu bir hayat sunmaya çalışan Egemen ve kardeşlerinin planları, babalarının onların oynadığı oyunu anlamasıyla bozulur. Bunun üzerine çocuklar yeni planlarını Haluk üzerinden kurmaya karar verir. Çocuklar yeni planlarını yaparken Salih'in hastalığını yeni bir kişi daha öğrenir.

        REKLAM

        Çocuklarının hastalığını öğrendiğini bilmeyen Salih, onların neden böyle numaralar çevirdiğini anlamaya çalışır. Fakat Elif'in verdiği ani bir karar Salih'in hayatını altüst eder.

        Haluk, Salih için ne gibi yeni planlar kuracaktır? Salih Elif'i verdiği karardan geri döndürebilecek mi? Salih'in hastalığını kim öğrenecek?

        BABA CANDIR 52. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Salih, Haluk'un bir başka kadınla yemek yediğini zannettiği için Haluk'u evden kovar. Ece ise asla Haluk'un başka bir kadınla görüşmeyeceğini bilse de babasının hastalığından dolayı onu daha fazla üzmek istemez ve susar. Haluk gizliden eve girerek Ece'yle görüşmeye çalışır ve birlikte bir plan yapıp babalarına gerçekte ne olduğunu anlatmaya karar verirler. Fakat önce gerçekte ne olduğunu bulmaları gerekmektedir..

        Ece ve Haluk babalarının aslında Hamza'yı gördüğünü anlayacaklar mı? Ece, Emrecan, Egemen ve Salih'e Haluk'un aslında suçsuz olduğuna ikna edebilicek mi?

        BABA CANDIR 51. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Salih'in hastalığını öğrenen Ece babasından uzak durmak istemez ve baba ocağına geri dönmeye karar verir. Fakat Haluk'a henüz babasının hastalığından söz etmek istemeyen Ece çareyi evde bir fare olduğu yalanını söylemekte bulur. Salih ise gecenin bir köründe kızının ağlayarak eve gelmesini anlayamaz ve Haluk'un onu üzdüğünden şüphelenir. Ece ve Egemen babalarını üzmemek için nasıl bir yol izleyeceklerini tartışırken Emrecan'ın kapıda onları dinlediğinden habersizdirler.

        Emrecan babasının hastalığını öğrendiğinde ne yapacak? Salih kızını üzdüğüne inandığı Haluk'u affedebilecek mi? Ece ve Egemen babalarını mutlu etmek için nasıl bir yol izleyecek.

        BABA CANDIR 50. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Salih çocuklarına hastalığını söylemeye karar verir. Egemen Elif’ten babasının hastalığı ilgili detayları öğrense de bunları kardeşleriyle paylaşmaz, kardeşlerine babalarının aşk hastalığına tutulduğunu söyler. Ece ise Egemen’in büyük değişiminden şüphelenmeye başlar. Haluk Hamza ile tanıştıktan sonra onun kimliği hakkında şüphelenmeye başlar. Hamza Haluk’un zengin bir adam olduğunu öğrendiğinde onu şirketinde ziyaret etmeye karar verir. Fakat Ayşegül’ü görür görmez ondan etkinlenir.

        Ece babasının hastalığını öğrenecek mi? Çocuklar Elif ve Salih’in romantik bir aşka yelken açmalarına yardım edebilecek mi? Hamza Haluk’un başına ne tür işler açacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ