Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk ve Gurur 3. son bölüm fragmanında Zeynep, Kenan'a karşı koyabilecek mi?

        Show TV ekranlarının iddialı dizisi Aşk ve Gurur 3. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde Murat, annesi ve Şevval arasındaki bağı anlamaya çalışmaktadır. Zeynep, Gülnaz’ın ölümüyle içine kapanan Murat’ın evlilik teklifini kabul ediyor. İşte Aşk ve Guru 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        AŞK VE GURUR 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Murat, annesi ve Şevval arasındaki bağı anlamaya çalışmaktadır. Ancak ikili arasındaki sırrın ne olduğunu bir türlü keşfedemez. Zeynep, Gülnaz’ın ölümüyle iyice içine kapanan Murat’ın evlilik teklifini kabul eder. Bir yandan da Kenan'la aralarındaki büyük çekime karşı koymaya çalışmaktadır. Bu durum Kenan'la Zeynep'in arasının gerilmesine neden olur. Şevval, Kenan’ın daha önce annesine ait olan evi almış olmasından rahatsızdır.

        REKLAM
         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        Kenan’ı kontrol altında tutabilmek için zaten en büyük hissedarı olduğu şirkette çalışmaya geri döner. Amacı Kenan’ı şirketten ve hayatından uzaklaştırıp büyük sırrını garanti altına almaktır. Kadir babasıyla arasındaki iplerin iyice gerilmesi nedeniyle evi terk eder. Diğer yandan Kadir ve Türkan artık birbirlerine olan duygularına hakim olmakta iyice zorlanmaktadır. Elif, kendi bölümünden Mert adında bir gençle tanışır. Mert Elif’e olan ilgisini gizlemez. Ancak Mert'in Elif'e olan hisleri karşılıksızdır.

        AŞK VE GURUR 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine neden olur. Bu sırada Murat’ın annesi Gülnaz ile Kenan’ın halası Şevval’in yıllar öncesinden tanıştığını öğreniriz. Ortada çok büyük bir sır vardır ve artık bunun gün yüzüne çıkması an meselesidir. Şevval bütün hayatı boyunca koruduğu bu aile sırrının ortaya çıkmaması için her şeyi göze alacaktır.

        Zeynep'in ablası, ailenin en büyük çocuğu Türkan kendinden yaşça küçük olan futbolcu Kadir’e kaptırmıştır gönlünü fakat imkansız bir ilişki olduğunu düşündüğü için duygularını açmaz. Elif ise üniversitedeki hocasına platonik bir aşk duymaktadır. Ailenin küçük çocukları, lise öğrencisi Şükran ve Ali ise okullarına yeni gelen İpek'le arkadaş olurlar. Bu arkadaşlık iki kardeş için yeni maceraların başlangıcı olacaktır.

        REKLAM

        AŞK VE GURUR İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Zeynep, nikah şahidi olduğu çocukluk arkadaşı Taylan’ın düğününde, genç işadamı Kenan ile tanışır. Karakterleri birbirine zıt olmasına rağmen ikili arasında büyük bir çekim başlar. Aynı düğünde Zeynep’e çocukluğundan beri aşık, en yakın arkadaşı Murat da evlenme teklif eder.

        Zeynep’in babası Ahmet, aileden habersiz, birikmiş son parasını bir işe yatırmıştır. Üst üste gelen aksilikler sonucu iş batar ve aile büyük bir borca girer. Tam bu sırada Zeynep de işinden ayrılır. Taylan sayesinde bulduğu yeni iş ise, Kenan’ın şirketindedir. Zeynep’in evin bodrumunda bulduğu ve kendilerinden önceki ev sahibine ait olan günlük büyük bir sırrın anahtarı olacaktır.

        AŞK VE GURUR OYUNCULARI

        Kenan Arca/Mert Fırat

        Kuralcı, disiplinli, turizm ve inşaat alanında yatırımlar yapan başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda büyük bir servetin veliahdı. Köşeli, sivri yanları olan, insanlarla ve durumlarla hep mesafeli ilişkiler kuran bir adam. Ekstrem sporlara düşkün. Bu alışkanlığını, bir an için bile olsa hayattan uzaklaşma, kaçma fırsatı olarak görüyor. Zeynep’le yollarının kesişmesi Kenan’ın hayatındaki en büyük dönüm noktalarından biri olacak.

        Zeynep Esen/Damla Sönmez

        Tutkulu, zeki, cesur... Zaman zaman oldukça kırılgan ama yeri geldiğinde ise herkese kafa tutabilecek, başkaldırabilecek biri. Sorumluluk almaktan kaçmayıp sonuçları ne olursa olsun kendi kararlarını uygulamayı seçen ve pes etmek nedir bilmeyen bir kadın. Karşısına çıkan zorlukları aşmak için her yolu denemekten yana...

        Murat Işık/Alper Saldıran

        Yakışıklı, entelektüel, idealist bir avukat. Mesleğinde oldukça başarılı. Ancak büyük paralar kazanmak yerine kendisini maddi gücü olmayan insanları savunmaya adamış. Bu yüzden önceliği maddiyat değil. Zeynep’in yakın arkadaşı. Ancak arkadaşlıktan başka duygular da besliyor Zeynep’e karşı. Kendini bildi bileli Zeynep’e aşık. Fakat bu aşkta istediği karşılığı bulamaması ve annesinin kaybı kişiliğinde derin kırılmalara yol açacak.

        Türkan Esen/Tülin Özen

        Deli dolu, neşeli, kendisiyle barışık bir kadın. Duygularını bastırmaya çalışsa da tam bir aşk kadını. Zamanında yaptığı evlilik hayallerindeki gibi olmamış. Ama yine de aşka sırtını dönmemiş. Dile getirmese de bir gün tutkulu bir aşk yaşayıp yeniden mutlu olacağına inancı tam. Evin büyük kızı olmasına bir Latife’nin de sorumsuzluğu eklenince ister istemez aileyi kucaklayan, annelik görevini üstelenen kişi olmuş. Kendi ayakları üzerinde durup bir gün yine aşık olabilmek ve kendi hayatını kurmak en büyük hayali.

        Kadir Yılmaz/Ahmet Rıfat Şungur

        Yakışıklı, karizmatik, bıçkın ruhlu bir adam. Modifiye edilmiş arabasıyla mahallenin havalı gençlerinden. Amatör lig takımlarından birinde futbolcu. Oldukça başarılı ve gelecek vadeden bir sporcu. Son zamanlarda Süper Lig takımlarının ilgisini çekmeye başlamış. Yakın zamanda büyük kulüplerden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Türkan’a feci şekilde aşık. Aralarındaki yaş farkını umursamıyor bile. Türkan aralarına mesafe koymaya çalışsa da ne olursa olsun bir gün Türkan’ı elde edeceğinden neredeyse emin. Onunla bir hayat sürebilmek için göze alamayacağı şey yok. Diğer kadınların kendisine gösterdiği ilgi umurunda değil.

        Latife Esen/Laçin Ceylan

        Zeynep’in annesi. Bencil, hep soylu ve zengin olmaya özenmiş, kurnaz bir kadın. Kendi menfaatlerini her şeyden önemli görüyor. Ancak sevimsiz biri değil. İddialı ve büyük laflar etmesi çoğu zaman kendisini komik duruma düşürmekte. Ama asla bu tavrını değiştirmiyor. Kendinden oldukça emin. Bütün olumsuz özelliklerine rağmen kötü kalpli değil. Ailesi onun için her şeyden önemli.

        Ahmet Esen/Levent Ülgen

        Hali vakti yerinde, tüccar bir babanın oğlu olarak doğmuş. Ancak babasından kalan işi hiç ilerletememiş. Ancak bunun nedeni tembelliği değil, iş konusunda çok becerikli olamaması. Belli etmese de duygusal, ince ruhlu bir adam. Eski günleri hep hasretle anıyor. Ancak yine de şükretmeyi bilen biri ve ailesini çok seviyor.

        Ceren Arca/Ayfer Dönmez

        Kenan’ın kız kardeşi. Yurtdışında eğitim almış, güzel, etkileyici hayli entelektüel bir kadın. Ancak içten içe huzursuz. Zaman zaman dengesiz, aşırı halleri var. Bu değişken halinin sebebi ise yaşadığı ruhsal rahatsızlık. Bir günü diğer gününe uymayan bir kadın. Kimi zaman oldukça depresifken, bazen de etrafındakileri yoracak kadar neşeli ve enerjik.

        Şükran Esen/Ayris Alptekin

        Lise öğrencisi. Ali’yle aynı lisede okumakta. Giyimi, hali, tavrı nedeniyle insanların “erkek Fatma” yakıştırmalarına artık alışmış durumda. Umursamıyor hatta... Lafını sakınmayan, çoğu zaman da haddini aşan laflar eden asi bir kız. Öfkeli, isyankar bir karakteri var.

        Elif Esen/Begüm Akkaya

        Üniversite öğrencisi. Sessiz, sakin mizaçlı bir genç kız. Çok zeki... Fizik bölümünde okuyor. Okulunun en başarılı öğrencilerinden. Kariyerine bir bilim insanı olarak devam etmeyi hedefliyor.

        Şevval Arca/Lila Gürmen

        Katı, kuralcı bir kadın. Kenan ve Ceren’in halası. Erkek kardeşinin ölümünden sonra velayetini aldığı yeğenleri ailesinden geriye kalan tek akrabaları. Bir de evin yardımcısı Ayşe’den başka kimsesi yok. Yalnız, mesafeli, gururlu biri... Lise ve üniversite eğitimini yurtdışında tamamlamış. Hiç evlenmemiş. Kendisini yeğenlerine adamış ve onları bir aristokrat gibi büyütmüş. İstanbul’un en köklü ve zengin ailelerinden. Kardeşini kaybettikten sonra bütün servetin kontrolü kendisine kalmış. Ait olduğu sınıfa çok bağlı bir kadın. Onun için itibar ve maddi güç her şeyden önemli.

        Ali Esen/Rojhat Özsoy

        Lise öğrencisi. Aslında içine kapanık, sessiz, masum bir genç. Ancak var olmak, bir yetişkin olduğunu ispatlamak için yolunu kaybedip hiç beklemediği bir yerde kendisini bulacak. Kendine yakıştırdığı “delikanlı” karakter, boyunu aşan işlere kalkışmasına neden olacak ve Ali’nin başına olmadık işler açacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ