Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. son bölüm fragmanı ve özeti

        Osmanlı İmparatorluğu sultanlarından olan Kösem Sultan devrini anlatan Muhteşem Yüzyıl Kösem, 16. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. son bölüm fragmanı ve özeti...

        MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad sırra kadem basıyor. Kösem Sultan, Gevherhan’ın ölümünden Sultan Murad’ı mesul tutuyor! Ayşe Sultan doğum yapıyor. Aşk acısı çeken Silahdar, Atike Sultan’la hesaplaşıyor! Sultan Murad, Ayşe Sultan hakkında bir hüküm veriyor!

        Bu hükmü öğrenen Farya, Ayşe’ye söylüyor! Farya büyük bir felakete neden oluyor! Derin bir acı yaşıyan Sultan Murad ortadan kayboluyor! Kösem Sultan devlet işlerini devralıyor! Padişahın öldüğünü tevatürü bütün payitahta yayılıyor. Ahali saraya yürüyor. Şehzade Kasım, Bayezid’in büyük sırrını öğreniyor! Sultan Murad esas düşmanın kim olduğunu öğreniyor!

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta saray yasa boğuluyor.. Sultan Murad Ayşe’nin ihanetiyle ilgili, bir karar veriyor! Gülbahar Sultan ve Şehzade Bayezid büyük bir oyun oynuyor!

        Âtike Sultan, Silahdar’la evleneceğini öğreniyor. Şeyhülislam Ahizâde efendinin idamı payitahtta infiale neden oluyor. Sultan Murad yasakları bizzat teftiş ediyor! Sultan Murad’ın yeni gözdesi Farya’yı kıskançlık krizine sokuyor.

        Sultan Murad, Gevherhan’ı sultan hiç ummadığı biriyle evlendirmeye karar veriyor! Gülbahar Sultan Kösem’in büyük sırrını öğreniyor! Sultanlardan biri intihar ediyor.

        14. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad düşmanlarının kim olduğunu öğreniyor! Sultan Murad ve Şehzadeler suikasta uğruyor. Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa’nın iş birliği ifşa oluyor. Kösem Sultan, Gülbahar Sultan’a büyük bir ceza veriyor! Gülbahar Sultan her şeyi itiraf ediyor.

        Sultan Murad payitahta yeni gözdesiyle beraber dönüyor. Farya hareme gelen yeni gözdenin hayal kırıklığını yaşıyor. Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’e tarafını seçmesini söylüyor.

        Şeyhülislam ve Gülbahar Sultanın kendine karşı ihanet içinde olduğunu öğrenen Sultan Murad görülmemiş bir karar veriyor! Farya, Ayşe’nin yaptığı her şeyi öğreniyor.

        MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM DİZİ OYUNCULARI

        Nurgül Yeşilçay Kösem Sultan karakteri
        Farah Zeynep Abdullah Farya karakteri
        Metin Akdülger IV. Murad karakteri
        Caner Cindoruk Silahtar Mustafa Paşa karakteri
        Aslı Tandoğan Gevherhan Sultan karakteri
        Engin Benli Sinan Paşa karakteri
        İsmail Demirci Kemankeş Kara Mustafa Paşa karakteri
        Ece Çeşmioğlu Atike Sultan karakteri
        Yiğit Uçan Şehzade Bayezid karakteri
        Aybars Düzey Şehzade İbrahim karakteri
        Leyla Feray Ayşe Sultan karakteri
        Doğaç Yıldız Şehzade Kasım karakteri
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ