Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar Mesut ölüyor mu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu?

        Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 434. bölüm fragmanı yayınlandı. Mesut komiser, oğlu Tunç'u bulmak için dağlara geri dönüyor. Oülu için endişeli olan Mesut, kontrolünü kaybeder. Dizinin yeni bölüm fragmanında oğlunu bulmak için Özel Harekat'a katılan Mesut vuruluyor. Peki Arka Sokaklar Mesut ölecek mi? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

        ARKA SOKAKLAR MESUT ÖLECEK Mİ?

        Arka Sokaklar'ın 434. bölüm fragmanı yayınlandı. İşlerin iyice karıştığı dizinin yeni bölümü 24 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Mesut oğlunu bulabilmek için deliye dönüyor. Tam oğlunu buldu derken Mesut acılar içinde kıvranarak yerde yatıyor. Peki Mesut ölecek mi? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu? Tüm merak edilen soruların yanıtı gelecek bölümde belli olacak.

        REKLAM

        Arka Sokaklar 434. bölüm fragmanı;

        MESUT, OĞLU TUNÇ'U KURTARMAK İÇİN DAĞLARA GERİ DÖNÜYOR

        Malik, Mesut’un oğlunu kaçırmıştır. Ekip Tunç’u bulmak için her yolu dener. Ancak Malik, Tunç’u sır gibi saklamıştır. İşleri berbat eden Malik, üstleri tarafından cezalandırılır ve görevini başkası devir alır. Ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetmiştir. Tunç’un hayatı artık Gümüş denen, yeni terör örgütü liderinin ellerindedir. Mesut, oğlu için endişelidir ve kontrolünü kaybeder. Çünkü biricik oğlunu koruyamamıştır. Mesut oğluna kavuşmak için canı pahasına, Özel Harekât Amiri Sedat Çakmak ile beraber, Güneydoğu’daki operasyonlara katılmaya karar verir. Sedat, aynı zamanda Mesut’un eski amiridir. Rıza Baba ve ekibi terör örgütünün İstanbul’daki yapılanmasıyla mücadele ederken, Mesut dağlara dönmüştür.

        Mesut çok yaklaşmıştır artık. Kamuflajlarını giyip çalışmalarına hazırlanır. Gece gündüz demeden, oğlunu aramaya koyulur. Mesut tanıdık bir yüze rastlar. Kız kardeşinin intikamını almak içi, Kovan dere sırtlarına gelmiş olan Oktay’la karşılaşır. Oktay, Mesut’a destek olur ve oğlunu beraber ararlar. Rıza Baba ve ekibi, İstanbul’dan Mesut’a destek olmaya devam eder. Gelen istihbaratları Mesut’la paylaşırlar. Gelen bir bilgi, Mesut’u Tunç’a çok yaklaştırır.

        REKLAM

        RIZA BABA VE EKİP, MALİK'İN HÜCRE EVLERİNİ ÇÖKERTMEYE DEVAM EDİYOR!

        Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir. Ekip, Seyfi ile görüşmeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarır. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almaz ve kendi işini kendi halletmenin yollarını dener.

        Örgüt’e eskiden katılıp, sonrasında itirafçı olan Ezma, hapisten yeni çıkmıştır. Malik, kızın peşine düşer. Ancak, kendi adamı Yaser ve Ezma ile ilgili, geçmişten kalan ve çözülmemiş bir dava vardır. Malik’de olayın içindedir. Kendi aralarında anlaşmazlık çıkar. Rıza Baba ve ekibinin, Malik’in hücre evlerini çökertmeye devam etmesi, adamı çileden çıkarır. Dağdaki üstlerinden de azar işiten Malik, Mesut’tan intikam almak için en güçlü planını uygulamaya sokar.

        REKLAM

        EKİP HAREKETE GEÇİYOR

        Oktay, kardeşiyle buluşmayı beklerken, Yaser, Arif Müdür’ü öldürdüğü takdirde, kardeşine kavuşacağını söyler. Oktay çaresiz durumdadır. Bir tarafta canından çok sevdiği kardeşi, diğer tarafta kendisine güvenen Rıza Baba ve ekibi vardır. Arif Müdür, İstanbul Emniyeti’nin bir toplantısına katılacaktır. Tüm emniyet müdürlerinin rapor vereceği bir program hazırlanmaktadır. Oktay, Arif Müdür’ü bu toplantıya giderken takip etmeye başlar. Beklenmedik bir anda, Arif Müdür’e ateş eder. Arif olduğu yere yığılır, Oktay kaçar.

        Müjde ise, Kenan ve Yaser’in elindedir. Ancak, ikisi de kızı farklı emeller için kullanmak isterler. Aralarında yaşanan bu anlaşmazlık silah kaçakçılığı için yaptıkları ortaklığa da etkiler. Rıza Baba ve ekibi hem silahlara el koymak hem de Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için harekete geçer.

        REKLAM

        OKTAY'IN ZOR KARARI!

        Oktay, kardeşiyle buluşmayı beklerken, Yaser, Arif Müdür’ü öldürdüğü takdirde, kardeşine kavuşacağını söyler. Oktay çaresiz durumdadır. Bir tarafta canından çok sevdiği kardeşi, diğer tarafta kendisine güvenen Rıza Baba ve ekibi vardır. Arif Müdür, İstanbul Emniyeti’nin bir toplantısına katılacaktır. Tüm emniyet müdürlerinin rapor vereceği bir program hazırlanmaktadır. Oktay, Arif Müdür’ü bu toplantıya giderken takip etmeye başlar. Beklenmedik bir anda, Arif Müdür’e ateş eder. Arif olduğu yere yığılır, Oktay kaçar.

        Müjde ise, Kenan ve Yaser’in elindedir. Ancak, ikisi de kızı farklı emeller için kullanmak isterler. Aralarında yaşanan bu anlaşmazlık silah kaçakçılığı için yaptıkları ortaklığa da etkiler. Rıza Baba ve ekibi hem silahlara el koymak hem de Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için harekete geçer.

        REKLAM

        OKTAY, KENAN DAVASI KAPANANA KADAR EKİBE DAHİL OLUR!

        Ekip, Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın ise, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar. Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur.

        Rıza’da aklanmış ve görevinin başına dönmüştür. Arif Müdür, silahını ve rozetini geri verir. Kenan ve Yeşim, Yaser’le yüklü bir silah kaçakçılığı işine girerler. Oktay, Kenan’ın anlaşmalarını muhbir aracılığıyla öğrenir. Kenan’ın tüm pis işlerinin yazdığı defteri de ele geçirirler. Yaser’in Malik Botan adında, tüm örgütün korktuğu adamdan emir aldığını öğrenirler. Korkunç bir terör eylemi hazırlığı yapmaktadırlar.

        PINAR VURULUYOR! HEM PINAR'IN HEM DE BEBEĞİM DURUMU KRİTİKTİR

        REKLAM

        Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer.

        Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.

        Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur. Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat yaratacağına söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler.

        REKLAM

        RIZA BABA TUTUKLANIYOR!

        Kenan ve Yeşim’in kurduğu tuzak, Rıza Baba’yı suçlu duruma düşürerek tutuklanmasına sebep olur. Ekip Rıza Baba’yı kurtarmak için Sezgin’in peşine düşer. Rıza Baba’nın ailesi ise Pınar’ın hamile olduğunu öğrenir. Bir taraftan güzel haberle mutlu olmuşlar; ancak Rıza’nın içerde olmasından dolayı buruk bir sevinç yaşamışlardır.

        Rıza Baba içerde de güvende değildir. Oktay isimli mahkum ,Rıza Baba’yı sürekli tehdit etmektedir. Dışarıdaki düşmanları Rıza’yı burada da takip etmiş ve ölüm emrini çoktan vermişlerdir. Rıza’nın içerde durmasını zorlaştıracak durumlar yalnızca bunlar da değildir. Dışarıda ailesini sarsacak beklenmedik bir olay yaşayacaktır. Sezgin dışarıda da rahat durmamıştır. Rıza’ya ve ekibe zarar vermek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ekibin de Rıza’yı içerde bırakmaya hiç niyeti yoktur. Babalarını çıkarmak için Sezgin’i bir an önce yakalayıp olayı aydınlatmaları gerekmektedir. Pınar tek başına evden çıkıp arabasına binip gidecekken, Sezgin ile karşı karşıya gelirler.

        REKLAM

        VEYSEL'İN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ EKİBİN BAŞINI DERDE SOKUYOR

        Veysel’in ölümüyle ilgili bütün ekip savcıya ifade verecektir. Kenan Aslan, 2009’dan beri çete davasından hapistedir ve artık serbest kalma zamanı gelmiştir. Kenan’ın yokluğunda işleri göz bebeği biricik kızı Yeşim idare etmiştir. Yeşim, küçük yaşına rağmen güçlü bir mafya kadını haline gelir.

        Kenan, Sezgin’i himayesine alır. Rıza ve ekibinden intikamını almak için istediği her şeyi yapacaktır. Tabii ki bunun karşılığında Sezgin’den bir isteği vardır. Kendisinin zamanında tutuklanmasını sağlayan Savcı Bekir’in ortadan kaldırılması...

        EKİP, SEZGİN VE VEYSEL'E ULAŞMAYI BAŞARIR!

        Suat’ın da Haydarberk ile birlikte Safranbolu’ya, Hüsnü’nün yanına gitmesinden sonra İstanbul’da evin reisliği Metin’e kalır. Zeliha’nın bir gün önce yaptığı yayının işe yarayıp yaramayacağı merak konusudur.Veysel’in ipliğinin pazara çıkması, Hüsnü’nün ekibe ve İstanbul’a geri dönebileceğinin ışığıdır.

        REKLAM

        Mesut ve Ali hastaneye gidip Ender’in ifadesini alırlar. Sezgin ve Veysel’in nerede olduğu ile ilgili bilgi almaya çalışırlar. Ender hiçbir açık vermez. Ancak, biricik aşkı gözbebeği Gökçe ile ilgili baskı yapılınca Ender bildiklerini anlatır. Sezgin’in bağ evinde olduğu ve en son Ender’e bir bomba düzeneği hazırlattığı öğrenilir. Ekip, soluğu bağ evinde alır. Ancak bağ evi tabii ki boştur. Ekip, Veysel’in has adamlarından Halit’in cesedi ile karşılaşır. Veysel ve Sezgin’in de arası açılmaya başlar.

        Safranbolu’da lojmanda Hüsnü, Suat ve Haydarberk bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Çocuklarından, ekipten ayrı kaldıkları için içleri buruk olsa da, görev kutsaldır ve vatanın her yerinde görev yapmak ayrı bir duygudur. Hüsnü’nün ekibe geri döneceğinin müjdesini vermek için Rıza, Mesut, Selin ve Ali Safranbolu Çarşı Karakolunun yolunu tutarlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ