Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İstanbulu Gelin 4. son bölümde Süreyya'ya büyük baskı

        Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin 4. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Süreyya, kendisine çekilen rest karşısına ne yapacağını bilemez. İşte İstanbullu Gelin 4. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İSTANBULLU GELİN 4. BÖLÜMDE SÜREYYA AĞIR HESAP ÖDÜYOR

        Süreyya, Boranlar'ın düzenlediği çifte düğünde patlayan silahın bedelini çok ağır ödemektedir. Ömer’in düğünü basması, başta Esma Sultan’ın bu evliliği derhal bitirilmesiyle ilgili haklılığını ispatladığı gibi Süreyya’nın iyi niyetiyle engel olmadığı felaket, Faruk’la arasında büyük kavgaların sebebi olur.

        REKLAM

        Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur. Fikret deli gibi âşık olduğu İpek’e kavuşmuş, buna rağmen sevdiği kadına dokunamamıştır.

        Âdem ise Fikret’i oltaya takarken, Süreyya’yı da intikam oyununa dâhil edecek yeni adımlarını atar. Âdem’in kumpasıyla Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemez. Bu defa arkasında kendisine inanan Faruk da yoktur üstelik.

        DİĞER BÖLÜMLERDE NELER YAŞANI?

        SÜREYYA'YI KONAKTAN GÖNDERMEK İSTEYEN ESMA SULTAN, İLK HAMLESİNİ YAPAR

        İstanbullu Gelin 3. bölümünde olaylar şöyle gelişti: Esma Sultan, Faruk’un evlilik kararından vazgeçmemesi üzerine, Süreyya’yı konaktan göndermek için en büyük hamlesini yapmıştır. Boran Konağına gelin girecekse o gelin Esma Sultan’ın seçtiği kişi dışında kimse olmaz.

        Fikret, yıllardır âşık olduğu İpek’le evlenecek olmasının mutluluğunu yaşarken, Faruk, Esma Sultan’a aldığı bu kararın hesabını sorar. Esma Sultan, Boran ailesinin itibarına uygun gelini bütün Bursa’ya duyurmak için hazırlıklara çoktan başlamıştır.

        REKLAM

        Süreyya ve Faruk tüm bu olayların içinde aşklarını dolu dizgin yaşar. Esma Sultan konak düzeni, ailenin gelenek ve görenekleriyle genç kadını bir taraftan ezip, diğer taraftan Boran ailesi gelini olma yöntemleriyle sınarken, Süreyya kolay lokma olmadığını, gücünü Faruk’a olan aşkından aldığını her fırsatta ispatlar.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        Boran Konağında Fikret ve İpek’in evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Senem’in İstanbul’dan ani gelişinin sebebi bu hazırlıklara gölge düşürür.

        Esma Sultan’ın Boran adının şanına yaraşır düğün hazırlıklarını, özellikle Süreyya’yı hiçe sayarak sürdürürken Düğününe düşen bomba, Boran ailesinin büyük felaketi olarak geceye damgasını vurur...

        FARUF VE SÜREYYA'NIN EVLİLİĞİ, KONAKTA FIRTINALAR KOPARTIR

        İstanbullu Gelin 2. bölümde olaylar şöyle gelişti:Faruk’un, Esma Sultan’a Süreyya’yı “müstakbel gelinin” takdimiyle Boran Konağı’nda fırtınalar kopar. Süreyya ve Esma Sultan’ın büyük karşılaşması her iki taraf için yıkımların ve yeni başlangıçların olduğu sürprizlerle doludur.

        REKLAM

        Süreyya’yı karşısında gören Osman, Faruk’un yanında Süreyya’yı gören İpek, bu kararla büyük darbe alır. Fikret içinse bu yeni umutların kapısıdır.

        Süreyya, Esma Sultan’la Faruk Boran arasındaki savaşta, aşkıyla, gururu arasında kalınca bunun bir tarafı olmak istemez ve konağı terk eder. Faruk annesine rağmen Süreyya’dan vazgeçmez ve onun peşine düşer.

        Boran Konağı’nın gelini artık Süreyya Boran’dır. Esma Sultan bu mağlubiyete sessiz kalmaz. Esma’nın yaptığı yeni hamle, Faruk ve Süreyya’ya savaşın daha yeni başladığını gösterir.

        İSTANBULLU GELİN KONUSU

        Annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadır. Hayattaki tek akrabası teyzesi Senem ile birlikte yaşayan Süreyya’nın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ile sonsuza kadar değişir.

        REKLAM

        Bursa’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Boran ailesi içinse bu aşkı kabullenmek hiç de kolay olmayacaktır. Kocasının ölümüyle 4 oğluyla kalan Esma Sultan’ın en gözde oğlu Faruk için bambaşka hayalleri vardır. Kendine ve köklerine uygun gelin adayını çoktan seçmiştir.

        Tüm bu gelişmelerden habersiz olan Süreyya ile Faruk ise Bursa’daki aile konağına evlilik haberini vermek üzere gelirler. Ancak bu durum konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen Esma Sultan için büyük bir şoktur. Esma Sultan’a gelin olmak kolay değildir, özellikle de kendi seçmediyse. Faruk’a olan aşkından güç alan Süreyya, kolay pes etmez, kayınvalidesinin zamanla kendisine alışacağına ve kalbini yumuşatacağına inanmak ister. Ancak Esma Hanım’ın onu kabullenmeye hiç mi hiç niyeti yoktur.

        Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ