Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete ve Ayşegül Ünsal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Mavi, 20. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Mavi, Ali'ye iyice âşık olduğunu anlar. İşte Aşk ve Mavi 20. son bölüm fragmanı ve özeti...

        AŞK VE MAVİ 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Mavi, Ali'ye iyice âşık olduğunu anlar.Safiye, Fatma'yla Cemal'in arasında bir ilişki olduğundan şüphelendiği için suçluluk duyar.Fatma'nın gönlünü almak için ona "Safiye'nin Bir Günü"nü yaşatır.

        Konağa iyice yerleşen İlyas, Hasibe ve Birgül'ü ezmeye çalışır.Hatice'yle Ömer'in arasını yapmak için çılgınca bir plan hazırlayan Hasibe'nin oyunu kendi başına patlar.

        GEÇTİĞİMİZ HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ali ve Mavi, İsmet'in nişanında olanlar yüzünden kavga ederler. İsmet'in kendisini herkesin içinde yalancı çıkarmasına içerleyen Pembe, İsmet'le küser.

        Hasibe, İsmet'e "bundan sonra Pembe'nin yanına bile yaklaşmamasını yoksa çok kötü olacağını" söyler. Gülizar'ın abisi Yaşar, Pembe'den hoşlanır.

        Fatma'yla buluşmak isteyen Cemal, bu sefer Safiye'ye yakalanır. Cemal'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

        18. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Ömer'in, Mavi'nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıkınca, Mavi ve Ali'nin arasında bir gerginlik yaşanır. Hasibe, konağa geçici olarak kabul edilen Sevda ve İlyas'ı bir an önce evlerine yollamak için çare düşünmektedir.

        Gülizar ve İsmet'in nişan töreninde Pembe'nin itirafı ortalığı karıştırır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ