Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 29. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Şevval Sam, Nejat İşler ve Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı Bodrum Masalı, 29. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin bu haftaki bölümündeMaya, kızı Aslı'yı Atina'ya götürmek istiyor! İşte Bodrum Masalı 29. son bölüm fragmanı ve özeti...

        BODRUM MASALI YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Yıldız, Maya geldikten sonra kendisine ilgi göstermeyen Faryalı'ya karşı kırgındır. Yıllar önce Faryalı'nın Maya'dan kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şok yaşayan Yıldız,büyük bir ikileme düşer.

        Her ne kadar Aslı'nın ailesini bulmasına sevinse de Faryalı'nın geçmişteki yaşadıkları onu rahatsız eder. Üstelik Maya'nın Bodrum'a gelişiyle, yeniden tattığı aşk sekteye uğramıştır.

        REKLAM

        Bora ise Yıldız'a kendi niyetini açıklamak ister. Yıldız'ın herkesten uzak kalmak istediği süreçte, yanından ayrılmaz. Ateş ise ailesi için en doğru kararı vermek için uğraşırken, Yıldız ile Faryalı'nın ilişkisini büyük bir tehlike beklemektedir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Aslı babasının Faryalı olduğunu öğreniyor; yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçek herkesi derinden etkiliyor!

        Aslı ile Uzay’ın Kos’ta öğrendiği bilgiler, Faryalı’yı derin düşüncelere iter. Aslı’nın kendi kızı olduğunu anlayan Faryalı, daha fazla bu gizli gerçeği saklamak istemez. Kelebek ile Ateş’in de tanık olduğu büyük buluşma gerçekleşir. Faryalı’nın itirafı, Aslı’yı büyük bir acıya iter. Yıllardır bir arada olan Aslı ile Faryalı’nın bu durumu kabullenmesi kolay olmayacaktır.

        Maya, Bodrum’a gelir ve ilk durağı Yıldızlı Otel olur. Yıldız’ın da öğrendiği bu gerçek, onun için her şeyi daha karmaşık bir hale getirir. Faryalı ile yaşadıkları aşk, bu durumdan nasıl etkilenecek? Maya’nın, Faryalı ve Yıldız ile yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

        REKLAM

        Maya’nın Bodrum’a gelmesini sağlayan Bora, hedefine hızla ilerlemektedir. Herkesin mutluluğu için Faryalı’nın Bodrum’dan gitmesini isteyen Bora, amacına ulaşabilecek mi?

        27. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Aslı, uzun yıllardan sonra annesi ile yüz yüze geliyor; Faryalı ile Yıldız’ın aşkını büyük bir tehlike bekliyor!

        Faryalı ile Maya’nın yıllar önceki ilişkisini öğrenen Yıldız, bir karar vermek zorunda kalır. Bu süreçte işleri onun için daha karmaşık hale getiren Evren, yeniden karşısını çıkar. Planlarını gerçekleştirmesi için Maya’yı Bodrum’a getirten Bora, Faryalı’nın her şeyi bozmasına engel olmak ister. Bora’nın hedefini de öğrenen Evren, Lal’e karşı bunu kullanmaktan çekinmez. Lal’in, Bora’dan hoşlandığını düşünen Evren, onu hassas noktasından vurabilmek için fırsat kollar.

        Aslı’nın kızı olduğunu öğrendikten sonra Maya’nın da Bodrum’a gelmesi, Faryalı için içinden çıkılmaz bir durum yaratır. Üstelik Yıldız ile yıllar önce kaybettiği aşkını tekrar yaşayan Faryalı, onu korumak için herkesi karşısına almaya hazırlanır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ