Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "İçerde" 27. son bölüm fragmanı 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Show TV'nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 27. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Celal ile Kudret'in arasındaki savaşın harlandığı bölüm tanıtımında Alyanak'ın bahsettiği Kudret'e sözünü geçirecek kişi, Kudret'in Yeşim'i tehdit etmesi, Mert'in dövüş sahneleri ve Sarp'ın boğazının boru ile sarıldığı aksiyonun eksik olmadığı sahneler izleyenlerde merak uyandırdı.

        "İçerde"nin Pazartesi günü ekrana gelecek 27. bölümünde; Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

        REKLAM

        26. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        "İçerde"nin 26. bölümünde; Polis olan Mert'in Celal'in muhbiri olduğunu çözen Kudret ikilinin birlikte çalıştığını fotoğraflayabilmek için oyun kurdu. Kudret'in planını önceden öğrenen Celal, hasmını hüsrana uğratarak oyununu bozdu. Bölümün final sahnesinde Celal, Kudret'i canlı canlı tabuta koyduktan sonra mezara gömdü. Heyecan dolu dizide usta oyuncu Uğur Yücel'in canlandırdığı Kudret karakterinin akıbeti yeni bölümde ekrana gelecek.

        26. bölümünde olaylar şöyle gelişti: Kudret, Mert’in Celal için çalıştığını düşünüyordur. Emin olmak zorundadır. Celal ve Mert’e bir oyun hazırlar.

        Sarp’ı, Celal’in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur. Celal’in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal’in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret’e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description
        REKLAM
        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        SARP VE CELAL HAPSE GİRMEKTEN KURTULAMAYACAKLAR

        Pazartesi akşamları milyonları SHOW TV ekranında buluşturan “İçerde”, sürprizlerle örülü bir 25. bölümle karşımızdaydı. Dizinin bu haftaki bölümünde Celal ve Sarp tutuklanıyor!

        Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.

        Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal’le mezarlıkta buluşurlar.

        Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir...

        REKLAM
        25.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        MERT İÇİN ÇEMBER DARALDI

        İçerde”nin 24. bölümünde; Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler.

        Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

        24.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        “İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 21.00'de Show TV’de.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ