Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'İçerde' yeni bölüm fragmanı! İçerde yeni bölümde neler olacak?

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan SHOW TV'nin fenomen İçerde, 27. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Peki İçerde yeni bölümde neler yaşanacak? İşte İçerde yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        İÇERDE YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        "İçerde"nin bu akşam ekrana gelecek 27. bölümünde; Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar.

        Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur.

        REKLAM

        İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı İçerde'nin yönetmen koltuğundaise Uluç Bayraktar yer alıyor.

        “İçerde”, heyecan dolu özetsiz yeni bölümü bu akşam saat 21.00'de Show TV’de.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        REKLAM

        Kudret, Mert’in Celal için çalıştığını düşünüyordur. Emin olmak zorundadır. Celal ve Mert’e bir oyun hazırlar. Sarp’ı, Celal’in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur.

        Celal’in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal’in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret’e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.

        İÇERDE 26. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

        İÇERDE 25. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.

        REKLAM

        Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir.

        Celal ile mezarlıkta buluşurlar. Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir.

        İÇERDE 25. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ