Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hangimiz Sevmedik son bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Yeliz Kuvancı ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı Hangimiz Sevmedik, takipçileriyle 32. bölümüyle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Hangimiz Sevmedik yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        HANGİMİZ SEVMEDİK YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Ayşen ve Şener ilk günden fire verir. Bebek sürekli ağlamaktadır. Ayşen ve Şener ne yapacaklarını şaşırır. Münir Adile’nin diline düşmemek için onlara yardımcı olur. Ancak bir şekilde Adile’den yardım istemek zorunda kalacaktır. Tarık ve Itır cephesinde de konu bebektir.

        Adile bebek sahibi olmaları konusunda ikiliye üstü kapalı baskı yapmaya başlamış, Sevda da yeğen sahibi olma arzusuyla ona destek vermiştir. Bu durum Tarık ve Itır’ın aralarının açılmasına sebep olur. Tarık bebek sahibi olmak konusunda çok istekli Itır ise henüz hazır değildir.

        Emele ve İlyas artık sevgilidir. Bu konuda acemi olan ikili herkese akıl danışır. Adile ve Münir’in tavsiyeleri evlere şenliktir. Bebeği evlat edinmek isteyen Şevket, Perran, Hulusi ve Şükriye, Ayşen ve Şener’in bebeğe iyi bakamayacağını düşünürler ve her fırsatta Münir’in evine baskın yaparlar.

        Mahallede dolanan yabancı biri gençlerin dikkatini çekmiştir. Yadigar hırsız olduğunu düşündüğü için Süleyman’a haber verir. Ancak bu kişi herkesi çok şaşırtacaktır.

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Tüm mahalleli Şevval’in babasının adamları tarafından fena hırpalanan İlyas’ın intikamını almaya niyetlidir. Ancak Hulusi ve Münir engeline takılırlar. Düğünün ardından Itır ile Tarık Adile’yle Şener ve Ayşen de Münir ile yaşamaya başlarlar. Bu yeni düzene alışmaları biraz zaman alacaktır.

        Diğer yandan İhsan , Şükriye, Perran, Şevket, Ayşen ve Şener kimsesiz bebeği evlat edinmek için başvuru yapmıştır. Bir müfettiş gelip bebeğin hangi aile ile yaşayabileceğini teftiş edecektir. Şener ve Ayşen down sendromlu Yiğit’in doğum gününe öncelik tanıdıkları için bu teftişi kaçırma riski vardır.

        O gün 21 Mart Down Sendromu farkındalık günüdür. Yiğit aslında doğum günüm diyerek bu güne dikkat çekmek ister. Münir mahalleliyi engellese de kendisi İlyas’ın hesabını sormaya Şevval’in babasına gider. Münir ne kadar istemese de Tarık onu yalnız bırakmayacaktır.

        30. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başaramaz.

        Ayşen ve Şener’in de işin içinde olduğunu anlayan Adile ile Münir onları da silerler. Mahalleye bırakılan kimsesiz bebek herkesin gözdesi olmuştur. Herkes onu evlat edinmek ister. Hulusi bu konuda bir çözüm bulur. İlyas’ın Şevval’den ayrıldığı haberi mahalleye bomba gibi düşecektir.

        Fakat bu ayrılığı hazmedemeyen Şevval’in babası hesabını henüz kapatmamıştır. Adile’nin Tarık ile Itır için bir planı vardır. Düğün yapmaya karar verir. Münir bu plana yanaşmasa da Adile uygulamakta kararlıdır. Diğer yandan Münir de boş durmayacaktır ve bu plana karşı atakta geç kalmayacaktır.

        İlyas Emel’e duygularını açmaya kararlıdır. Ancak hiç umulmadık bir olay buna mani olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ