Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 62. son bölüm fragmanı ve özeti! Asu öldü mü?

        Burak Özçivit'in Kemal, Neslihan Atagül'ün Nihan ve Kaan Urgancıoğlu'nun Emir rolüyle karşımıza çıktığı Kara Sevda, 62. bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölümde Asu ölüyor mu? İşte Kara Sevda 62. son bölüm fragmanı ve özeti...

        KARA SEVDA 62. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Asu’nun odasında bulunan korkunç izler ve deliller Asu’nun öldürüldüğünü gösterirken, polisler cesedini bulmak için harekete geçer. Kemal ve Nihan, bu cinayet soruşturmasını incelemek için görevlendirilen Komiser Mercan’la bu sırada tanışır. Mercan, bu tanışıklığın Kemal ve Nihan’la daha uzun karşılaşmalar içereceğini ima ederken, Nihan, Mercan’ın Kemal’e tavırlarından ilk andan rahatsız olur. Kemal’in ise huzursuz olduğu kimsenin bilmediği başka bir gerçek vardır: Asu’yu son gören kendisidir.

        Asu’nun ölümünde baş düşmanının parmağı olduğunu düşünen Emir, hem kendisini annesinin gözünde aklamak, hem de Kemal’den sonsuza kadar kurtulmak için gerçeğin peşine düşer. Kemal ise üstündeki şüphelerin izinden giderek olayı çözmeye çalışırken, Mercan’ın yakın markajından kurtulamaz. Tabii ki Mercan da Nihan’ın yakın markajından kurtulamayacaktır.

        Öte yandan Asu’nun Ozan cinayetindeki rolüyle ilgili gerçekleri bilen tek insan olan Gürcan’dan kötü haber gelir. Umutların tükendiği anda, Ozan’a yapılacak otopsiyle ilgili gerekli izin çıkar.

        Zeynep ve Hakan nikah tarihi alır. Zeynep, bu kararını son kez Emir’e bildirmek için karşısına çıktığında Emir’den beklemediği bir restle karşılaşır.

        Kemal’in etrafı Asu’nun cinayetiyle sarıldığında kurtuluşu için tek bir yol vardır. O yolun önündeki en büyük engel ise Emir Kozcuoğlu’dur.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nihan ile Kemal’in gerçeklerle arasında duran kapı, Tarık’ın bıçak sırtında ilerleyen kaderi için son şanstır. Ancak Kemal’in de pes etmeye niyeti yoktur. Gerçekler en saf haliyle ortaya çıkana kadar Ozan’ın katiline giden yolu sonuna kadar sabırla izleyecektir.

        Nihan’ın yaptığı kazaya dair izlerin Asu’ya kadar uzanması Emir’le Asu’yu karşı karşıya getirir. İki kardeş arasında oynanan pokerde Emir’in eli çok güçlüdür.

        Hem Nihan’ın kazası, hem de Ozan’ın ölümüyle ilgili Gürcan’ın kilit rolü, ezeli düşman Kemal ile Emir arasındaki bayrak yarışını ateşler. Gürcan’ın kaçışıysa Asu’nun aleyhinedir.

        Kemal Gürcan’a ulaşabilmek için Asu ile baş başa kalacağı bir plan yapar. Bu planı an be an takip eden Nihan için dakikalar saat gibi geçecektir. Ancak Nihan da bu planın altında kalmaz; Kemal’e kendi cevabını hazırlar.

        Asu, Tufan’la birlikte Emir’in tuzağına düştüğünde artık kurtulmak için bir mucizeye ihtiyacı vardır. Asu’nun beklediği mucize Nihan’ı az kalsın ölümüne sebep olabilecek trafik kazasıyla ilgili gerçeklere yaklaştırır.

        Kemal, Gürkan’a yaklaştıkça Ozan’ın ölümüyle ilgili gerçeklere açılan kapıyı kapatmak Emir’e düşer. Ancak gerçeğe giden yolun önünü tıkamaya yetmeyecektir.

        Asu için tüm kapılar kapanıp, oyunlar bitmek üzeredir. Hikayenin sonunda ya ölüm, ya hapis vardır.

        REKLAM

        60. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Zeynep’in vurulması, Nihan ile Kemal’in “kardeşlik” üstünden vereceği büyük sınavlardan biri olur. Kemal, Zeynep’in ölümle arasındaki duvar olmaya çalışırken; Nihan, işlenen suçun bedelinin ne olursa olsun ödenmesi için harekete geçer.

        Tarık, Zeynep’i vuranın kim olduğunun peşine düşer ve bu konuda Kemal’i sıkıştırır. Kemal’in suskunluğu, Tarık’ı kendi cevaplarını tehlikeli bir yoldan bulmaya iter.

        Emir, Nihan’ın gerçekleri ortaya çıkarmasını engellemek için elinden geleni yapar. Ancak artık ok yaydan çıkmış, Emir’in gücünü bile aşan bir boyuta ulaşmıştır. Nihan ise hayati bir kararın eşiğindedir. Bir yanda vicdanı, diğer yanda annesi vardır. Bu karar, aynı zamanda Nihan ve Kemal’in şimdiye kadar korumaya çalıştıkları sevdaları için de en büyük sınavdır.

        Nihan, hem Zeynep için, hem de Kemal’le ilişkisi için kararını verdiğinde, aşkları da bir seviye daha atlar. Bu kara sevda, bütün kötülüklere rağmen aydınlığa doğru yol alacaktır. Nihan, Kemal’le kuracakları temiz gelecek düşünden asla vazgeçmeyecektir.

        Nihan’ın araba kazasının sabotaj olduğunu netleyen Emir, karısının canına kast eden kişiyi bulmak için harekete geçer. Öte yandan Kemal de, Zeynep’i aklamak için Ozan cinayetindeki en önemli düğümlerden birini çözer.

        Kemal ile Emir, iki ayrı kanattan kilit gerçeklere doğru yürürken, Nihan her zamanki gibi Kemal’in peşine takılır. Adım adım kendilerinden saklananlara yol alırlarken, Asu ise kendisine doğru sağlı sollu yaklaşan tehlikenin farkındadır. Kendisine dönen namluları tersine çevirmek için çok zamanı kalmamıştır.

        Bu sefer eşiğinde durdukları cevabın büyüklüğünün farkında olmayan Kemal ve Nihan ise gelecek umutlarını karartan her sırrı açığa çıkartmakta ve varolan her engeli aşmakta hiç bu kadar kararlı ve iradeli olmamışlardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ