Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "İçerde" 28. bölüm fragmanı yayınlandı! İçerde Mustafa ölecek mi?

        Show TV'nin Pazartesi akşamına damga vuran Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi "İçerde"nin 28. bölüm tanıtımı yayınlandı.

        Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde"nin 27. bölümünde; Celal'in mezara canlı canlı gömdüğü Kudret'in hayatını Alyanak kurtardı. Ölüme bir kez daha meydan okuyan Kudret'in intikamı ise bölüme damga vurdu.

        Kudret önce Mustafa'yı ardından kurduğu oyunla Melek'i kaçırarak Celal'den çocuklarından birini feda etmesini istedi. Melek'i seçerse Kudret'in tam tersini yapacağını düşünen Celal oynadığı büyük kumarı kaybetti.

        REKLAM
         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        Celal oğlu Mustafa'yı kurtarmak isterken onu kurban etti. Nefeslerin tutulduğu bölümde Melek'in serbest kalmasıyla küçük Mustafa'nın öleceğinin anlaşılması herkesi gözyaşlarına boğdu.

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        “İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00'de Show TV’de.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description
        REKLAM
        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        İşte "İçerde"nin 28. Bölüm Tanıtımı!

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar.

        Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

        REKLAM

        YUSUF MÜDÜR'DEN FÜSUN'A İTİRAF

        İçerde'nin 26. bölümünde Yusuf Müdür, vicdan azabına artık dayanamayarak Sarp'ın annesi Füsun ile konuşmaya karar veriyor. Füsun'un yanına giden Yusuf Müdür, Sarp'ın aslında gerçek bir polis olduğunu ve Celal'in yanında sadece gizli bir operasyon yapmak için bulunduğunu itiraf ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ