Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Şevkat Yerimdar 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Şevkat Yerimdar yeni bölümde neler yaşanacak?

        Başrollerini Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın paylaştığı Şevkat Yerimdar, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümün ardından ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Şevkat Yerimdar 2. bölüm fragmanı ve özeti...

        ŞEVKAT YERİMDAR 2. BÖLÜM FRAGMANI

        ŞEVKAT YERİMDAR İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Şevkat güne evindeki tavaya sinirlenerek başlar. Tavanın canına okuduktan sonra dükkana gider. Çarşı esnafı onun sinirlerini katlar. Şevkat kira ve banka borçlarını ödemek için arabasını satmaya karar verir. Şevkat yola çıkarken Niko her zamanki hikmetli laflarını sıralar, evrene yaydığı öfkenin başına bela saracağını söyler. Tabii Şevkat bu sözlere hiç kulak asmaz. Ancak Niko haklı çıkar, Şevkat arabayı satamaz, üstüne üstlük peşine üç bela takıp gelir: Esin, Bora ve Şefik...

        Esin, Fransa’dan dönmüş ve yeniden İstanbul’da yaşamaya karar vermiştir. Babası Cevdet bu kararından ötürü çok mutludur. Kızına yeni bir araba hediye eder. Esin, Bora ile buluşacak, sonra doğup büyüdüğü mahalleye gidecektir. Cevdet çarşıdaki dükkanların ve mahalledeki birçok evin sahibidir. Kiraların yattığı banka hesabının kartını Esin’e verir. Artık bu gelirlerin tümü Esin’in olacaktır.

        Şevkat trafikte önce Bora, sonra Esin ile kapışır. Doruğa çıkan öfkesinin piyangosu kötü adam Şefik’e çıkar. Arabasını satamadan mahalleye geri dönen Şevkat, Esin’le bir de orada karşılaşır. Gelişen olaylar Şevkat’i çileden çıkarır. Esin mahallede neye uğradığını şaşırır.

        ŞEVKAT YERİMDAR DİZİ HİKAYESİ

        Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep pamuk ipliğindedir. Halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır. Velhasılı, nesli tükenmiş bir mahalle delikanlısıdır o.

        Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan.

        REKLAM

        Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i Şevkat’e emanet eder. Mertliğine güvenir , göz kulak ol, sahip çık kızıma der; mahallesine gönderir.

        Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne.

        Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte.

        Garip, zor, belalı bir aşk hikayesi doğar derken...

        Bu aşkın doğuşu içindir zaten bütün olaylar...

        ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCU KADROSU

        Özgürcan Çevik Şevkat Yerimdar karakteri
        Başak Parlak Esin Uçar karakteri
        Salih Kalyon Cevdet Uçar karakteri
        Murat Akkoyunlu Cuma karakteri
        Burak Demir Niko karakteri
        Barış Murat Yağcı Bora karakteri
        Canan Maktal Gizem karakteri
        Semra Güzel Sanem karakteri
        Pascal Nouma Pascal karakteri
        Suzan Aksoy Marika karakteri
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ