Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Fazilet Hanım ve Kızları 13. son bölüm özeti - Sezon Finali

        Başrollerini Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz ve Tolga Güleç'in paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları 13. son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde en çaresiz anında uzanan yardım eli, Ece’nin kaderini değiştirmeye yetecek mi? İşte Fazilet Hanım ve Kızları 13. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI 13. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Takipçileriyle 13. randevusuna çıkacak olan Fazilet Hanım ve Kızları'nda olaylar şöyle gelişecek: Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur.

        REKLAM

        Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. Hazan şüphenin pençesindeyken Fazilet ise Ece’yle ilgili bambaşka bir gerçekle yüz yüze gelir. Ece’nin hamileliği, Fazilet’i en büyük kabusuyla karşı karşıya getirirken, Fazilet’in kızını kurtarmak için girdiği yol, sadece Ece’nin değil, Egemen ailesinin de hayatını değiştirmek üzeredir.

        Yasin öfkesine yenilip geri dönüşü olmayan bir hata yaparken, Ece, hayatının en zor seçimiyle başbaşadır. Aynı anda Hazan ise kendi seçiminin bedelini ödemek zorundadır.

        Hazan’ın ödeyeceği bedelden Yağız ve Sinan’ın payına ne düşecek? En çaresiz anında uzanan yardım eli, Ece’nin kaderini değiştirmeye yetecek mi?

        Kızının geleceğini kurtarmak için gözünü karartan Fazilet’in cesareti, hem kızlarının hem de Egemen’lerin felaketi mi olacak?

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

        NİL, KORKUNÇ BİR PLAN KURUYOR

        Hazan’a otel odasıyla ilgili gerçeği itiraf etmek isteyen Sinan, korkularına teslim olur ve hiçbir şey söyleyemez.

        Hazan, Sinan’ın kendisinden kaçtığının farkında, kafasında yeni soru işaretleriyle eve geldiğinde onu Nil’in korkunç planı beklemektedir. Nil’in tuzağa Sinan’ı da çekmesiyle Hazan ve Sinan kendilerini korkunç bir çılgınlığın içinde bulurlar.

        REKLAM

        Kerime’yle ilgili Fazilet’in oyununa gelen Hazım, herkesin yüreğini ağzına getiren bir kalp spazmı geçirir. Hazım’ın durumu, Yağız’ın yıllar sonra yeniden yalıda yaşamaya başlamasına sebep olur. Yağız, kafasında babasıyla ilgili soru işaretleriyle, yıkıcı gerçeğin peşindedir.

        Fazilet ise, yalıda Kerime ile ilgili ipuçları ararken kendini Ece ve Yağız’la ilgili yeni şüphelerin ortasında bulur. Fazilet için artık ilk hedef, kızlarıyla birlikte yalıda yaşamaktır. Sinan ve Hazan’ın yaşadığı kabus, Fazilet’in attığı gözü kara adım, herkes için yepyeni bir dönemin başlangıcı olur. Yaşadıkları kabus Sinan ve Hazan’ı birbirine biraz daha bağlarken, otel odasıyla ilgili gerçek bir anda tüm şiddetiyle Yağız’ın yüzüne çarpar. Sinan hayatının en acı yüzleşmesini yaşamak üzeredir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ