Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İsimsizler sezon finali bölümüyle ekranlarda - İsimsizler 13. son bölüm fragmanı izle

        Kanal D'de yayınlanan başrollerini Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedar Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici ve Sera Kutlubey'in paylaştığı İsimsizler 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Kaymakam Fatih ve ekibinin Virankaya'daki görünmez düşmanlarla zorlu mücadelesini anlatan İsimsizler'in son bölümünde işler karışıyor. İşte İsimsizler 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İSİMSİZLER 13. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? SEZON FİNALİ

        DAYI VE FATİH'İN İÇİNDE OLDUĞU HELİKOPTER VURULUYOR

        Fatih ve Dayı, Fuat'ı bildiklerini anlatması için helikopterle Ankara'ya götürmeye karar veriyor ancak Savcı Zeki bu duruma engel olmaya çalışıyor!

        REKLAM

        Örgüt, içlerindeki hainin Afran olduğunu öğreniyor. Afran'ın ifşa olmasıyla işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

        Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamaz ve Dayı tetiği çeker. Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı olur.

        Diğer tarafta Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrenir. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyler. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düşer.

        Virankaya’da olaylar her cephede alevlenir. Fatih, arkadaşlarının birer birer korkunç olaylara kurban gidişine engel olmaya çalışırken, kendi başına gelecek esas büyük felaketin farkında değildir.

        İSİMSİZLER 12. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

        FATİH YILDIZ'I KURTARIYOR

        Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor! Operasyon sırasında Yıldız ölecek mi?

        REKLAM

        Fatih ve ekibi örgütün kirli oyunlarına karşı artık daha yalnız kalmışlardır. Dayı henüz tam anlamıyla iyileşememişken başına bela bulaşır. Ekip ise Dayı olmadan Yıldız'ı kurtarmak için hainlerle çatışma içerisindedir. Berfin, köşeye sıkışır ama elindeki Yıldız kozunu kullanır. Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için gardını indirdiği an Berfin hamlesini yapar ve Yıldız uçurumdan aşağı düşer. Yoksa Yıldız ölecek mi? Fatih, Berfin'den intikamını nasıl alacak?

        Sinan, sınırı geçmekte olan Fatih’i vurmak üzeredir ki karşısına hiç hesaplamadığı büyük bir engel çıkar. Savcı Zeki ve Sinan bir kere daha Fatih’i ellerinden kaçırırlar. Fatih, Yıldız’ı bulmak üzere sınırın diğer tarafında ekibiyle buluşurken Afran ise Gözcü’nün emriyle kızını vurmak üzere yanına gider. Ancak Yıldız orada değildir.

        Bir tarafta Fatih ve ekibi diğer tarafta Afran, Gözcü’nün adamlarından önce Yıldız’a ulaşmak için büyük bir mücadele verirler. Ancak karşılarında büyük bir engel daha vardır; Berfin. Acımasız yüzüyle bir kere daha Fatih’in karşısına çıkan Berfin ise kendini kurtarmak için Yıldız’ı feda etmeyi göze alacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ