Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde son bölümüyle final yaptı - İçerde nasıl bitti?

        SHOW TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi İçerde, heyecanla beklenen final bölümüyle dün akşam milyonları ekran başına kilitledi. Peki İçerde'nin 39. final bölümünde neler yaşandı? İşte İçerde'nin nefes kesen 39. bölüm fragmanı ve detaylar...

        İÇERDE 39. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI VE ÖZETİ

        Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu ve Gözde Kansu gibi isimlerin paylaştığı İçerde, 39. bölümüyle bu akşam son kez ekranlarda olacak. Büyük final öncesi milyonlarca izleyici, finalde neler yaşanacağını merak ediyor.

        REKLAM

        Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirir. Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır.

        Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başlar. Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır.

        İÇERDE'NİN BÜYÜK FİNAL BÖLÜMÜNÜ SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİNN TIKLAYINIZ...

        Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar. Celal ile Yılmaz Kardeşler arasında son hesaplaşma yaşanacaktır.

        İÇERDE'NİN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır.

        Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir.

        Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

        SOSYAL MEDYA #içerdefinal DİYOR

        İçerde'nin milyonlarca izleyicisi, final bölümünü beklerken bir yandan da sosyal medyada "#içerdefinal" etiketi altında buluşuyor. Milyonlarca Twitter kullanıcısı #içerdefinal etiketiyle İçerde'nin final bölümüne dair görüşlerini paylaşıyor. İşte Twitter'da İçerde'nin final bölümüne dair yazılanlar...

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ