Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 21. son bölüm fragmanı ve özeti! Diziye yeni isimler!

        Yeni sezonda kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Şenay Gürler, Hakan Ummak, Kaan Sevi, Ferit Kaya, Simay Barlas ve Özgü Kaya ile devam edecek olan Adı Efsane, 21. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Peki Adı Efsane'nin 21. bölümünde neler yaşanacak? İşte Adı Efsane 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair detaylar...

        ADI EFSANE 21. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Diziye Şenay Gürler, Ferit Kaya ve Simay Barlas katılıyor

        Ali ve Sadık, Hakan ile ilgili yeni durumu daha kolay kabullenirken Fiko’yu karakteri ve yapmak istedikleriyle büyük bir çatışma beklemektedir.

        Bu konuda Fiko’yu ve Hakan’ı en çok zorlayacak kişi Ozan olur. Ozan, Hakan’ın teyzesinin oğludur ve bir süre onlarla yaşamak üzere mahalleye gelir. Cezaevinden yeni çıkmıştır ve ufak tefek mahalle mafyası işleri yapmaktadır. Ozan’ın onlara açtığı bu karanlık yol, Fiko’nun en büyük sınavı olacaktır, tabi Hakan’ın da.

        REKLAM

        17 sene önce mahalleyi terk edip kendisine yeni bir hayat kuran Reyhan, kocasının ölmeden önce iflas etmesi üzerine kızı Naz ile birlikte eski mahallesine geri dönmek zorunda kalır. Reyhan’ın amacı, eski dost ve hasımlarının olduğu bu mahallede, geçmişin gölgesinden kurtulup hayatta kalmaktır.

        Adı Efsane’nin yeni sezonunda Hakan, iyi bir sporcu olmak için var gücüyle çalışıp yükselmek için mücadele ederken en yakın arkadaşı Fiko madalyonun diğer yüzünde karanlık sularda yüzmeye başlayacaktır. Aynı zamanda Reyhan ve Naz’ın mahalleye gelişi ile eski sırlar gün yüzüne çıkacak ve mahalledeki tüm dengeler alt üst olacaktır.

        ADI EFSANE OYUNCU KADROSU

        CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU (Hakan Şahin karakteri)

        BARAN BÖLÜKBAŞI (Fikret Yurdakul)

        HAKAN UMMAK (Sadık Uzun karakteri)

        KAAN SEVİ (Ali Akıncı)

        ÖZGÜ KAYA (Sibel Yılmaz)

        ŞENAY GÜRLER (Reyhan Yalınay)

        FERİT KAYA (Ozan Başyurt)

        SİMAY BARLAS (Naz Yalınay)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ