Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalp Atışı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kalp Atışı son fragman izle!

        SHOW TV'nin büyük beğeni toplayan ve Cuma akşamları merakla beklenen dizisi Kalp Atışı'nın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. FragmandaBahar'ın Eylül'ün varlığından rahatsız olduğunu dile getirmesi büyük merak uyandırdı. İşte Kalp Atışı 2. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüme dair detaylar...

        KALP ATIŞI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        Eylül ve kaderini değiştirecek Ali Asaf’ın hikayesinin ekrana geldiği “Kalp Atışı”nın 2. bölümünde;

        Eylül yıllar sonra Ali Asaf ile karşı karşıyadır. Yıllardır kaçmış olduğu duygularıyla tekrardan buluşurken, hastanede asıl olma nedenini de asla unutmayacaktır; büyükannesi için adaleti sağlamak. Eylül, Gülayşe’nin ameliyatını gerçekleştiren Doktor Sinan Tunç ve Ali Asaf’a saplantılı aşık kızı Bahar ile aynı hastanedir.

        REKLAM

        Eylül’e karşı lisedeki nefreti devam eden Bahar, artık çok daha tehlikelidir. Eylül vakalarda gösterdiği sıra dışı ve etkileyici müdahalelerle tüm hastaneyi kendisine hayran bırakırken, onu yıllardır koruyup kollayan, Ali Asaf’ın can dostu Doktor Selim ve hastanenin başarılı cerrahı Oğuz’u da aynı şekilde etkileyecektir.

        Fakat bu sefer Ali Asaf’ın hiçbir engele takılma ve Eylül’ü kaçırmaya niyeti yoktur. Çözümlenmemiş geçmiş, yıllar sonra ikisinin de karşısında durmaktadır.

        REKLAM

        KALP ATIŞI'NIN İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur.

        Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Ancak aslında o sene kurulan dostluklar, yaşadığı olaylar ve kazanılan düşmanlıklar geleceğini belirleyen çok önemli kırılma noktalarıdır. Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yenidünyası bir anda yıkılır.

        Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir. Ali Asaf ise başlarda öğrencisi olan Eylül’ün diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamış ve içtenlikle bu zeki kızı kazanmaya çalışmıştır. Çok sonradan anlayacaktır ki kazanmaya çalıştığı Eylül’e karşı hisleri vardır ve onları anlamakta çok geç kalmıştır.

        REKLAM

        Böylece o bir anlık belirsizlik ikisinin yollarının on üç yıl boyunca ayrılmasına neden olur. Ta ki bir gün bir hastanenin çatısında iki doktor olarak karşılaştıkları o güne kadar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ