Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dünya Güzellerim 10. bölüm fragmanı yayınlandı

        SHOW TV'de büyük beğeni ve kahkahalarla izlenen Dünya Güzellerim'in Vietnam'daki maceraları hız kesmeden devam ediyor. Safiye Soyman, Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Burcu Esmersoy kadrosundan oluşan Dünya Güzellerim'in 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dünya Güzellerim'in 10. bölümünde;Safiye Soyman ile Banu Alkan arasında çıkan kriz Bülent Ersoy'u delirtiyor.

        DÜNYA GÜZELLERİM'İN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Dünya Güzellerim’in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; “Ben Kimim” oyunu oynayan Banu Alkan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün eğlenceli dakikaları; kanolarla muhteşem bir gezintiye çıkan dev kadronun çok özel anları ve birbirinden renkli diyalogları şimdiden merak uyandırdı. Eğlencenin, rekabetin ve heyecan dolu anların eksik olmadığı Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

        DÜNYA GÜZELLERİM'İN SAFARİ MACERASI İZLEYENLERİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEDİ

        Vietnam sokaklarında alışveriş yaparken karınları acıkan Safiye Soyman ve Banu Alkan tavuk sanarak deniz mahsulleri yedi. Burcu Esmersoy’un uyarısıyla yedikleri şeyin tavuk olmadığını anlayan ikili büyük şok yaşadı. Deniz mahsullerine alerjisi olan Safiye Soyman fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanan Soyman’ın zehirlendiğini öğrenen Faik Öztürk soluğu Safiye Soyman’ın yanında aldı. Faik Öztürk’ü karşısında gören Soyman büyük bir mutluluk yaşadı. İkilinin eğlenceli diyalogları ise programa damga vurdu. Banu Alkan’ı da yanlarına alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk otelin kapalı mutfağına gizlice girerek buldukları yiyeceklerle menemen yaptı. Eğlenceli görüntülere imza atan dev kadro yakalandıklarını düşünerek apar topar mutfağı terk ettiler. Programın en özel anlarını Diva Bülent Ersoy’un da katıldığı safari macerası oluşturdu. Safiye Soyman, Banu Alkan ile birlikte üstü açık araçlarla safariye çıkan Bülent Ersoy’un altın yüz peçesi dikkatlerden kaçmadı. Safari sırasında arabalarının yolda kalmasıyla büyük bir panik yaşayan Dünya Güzellerim yardım istedi. Kaplan gördüğünü iddia eden Banu Alkan ve ormanda kaçış yolu arayan Safiye Soyman’ın gergin anları görülmeye değerdi. Başka bir aracın yardıma gelmesiyle dev kadro rahat bir nefes aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ