Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mahkeme Jim Carrey’e inandı

        Dünyaca ünlü aktör Jim Carrey, Eylül 2015'te vefat eden eski sevgilisi Cathriona White'ın ölümüyle suçlanıyordu. Evinde ölü bulunan Cathriona White intihar etmiş ve intihardan kısa bir süre önce genç kadından ayrılan Jim Carrey suçlanmıştı.

        Mahkemeye intikal eden olay önceki gün sonuçlandı. Hakim, 56 yaşındaki aktörün ölümle bir bağlantısı olmadığına karar verdi.

        Cathriona White’ın, sevgilisi Jim Carrey’nin düzenli olarak kullandığı ilaçları çaldığı ve daha sonra da hepsini içerek hayatına son verdiği ortaya çıkmıştı. White’ın annesi kızının ölümüne neden olan reçeteli ilaçları tedarik ettiği için Jim Carrey’e dava açmıştı. Ancak mahkeme Jim Carrey'nin suçsuz olduğunu açıkladı.

        İNTİHAR NOTU BIRAKMIŞTI

        ABD'li ünlü oyuncu Jim Carrey'nin 2015'te intihar eden sevgilisi Cathriona White'ın bilgisayarında, intihar etmeden önce Jim Carrey'in kendisine virüs bulaştırdığı ve uyuşturucuya alıştırdığı yönünde yazdığı mektup ortaya çıktı.

        Mektupta, "Beni uyuşturucu ile sen tanıştırdın. HPV ve HSV virüsleri bulaştırdın. Benden bunun için özür dilemeni bekliyorum. Sana küçücük görünen şeylerin bir kızın hayatını nasıl mahvettiğini anlamanı istiyorum. Benim için iyi şeyler yaptın ama bir insan olarak beni çökerttin. Senden önce çok fazla şeyim yoktu, ama saygım vardı, mutlu bir insandım." ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

        REKLAM

        Birigid Sweetman, 28 Eylül 2015’te kızı White’ın ölümüne neden olan reçeteli ilaçları tedarik ettiği için Jim Carrey’e dava açtı.

        White’ın, Jim Carrey ile olan ilişkisinin derinliği ortaya çıkmasıyla birlikte Carrey’nin itibarı zedelendi.

        Bir mesajında Carrey’nin, kız arkadaşının endişelerini yatıştırmaya çalıştığı görüldü. Daha sonra Carrey’nin White ile ilişkisini sona erdirdiğini ve avukatı ile sözleşme imzalamasını istediğini iddia etti.

        White bu isteğe, "Ben de düşünülemez stres ve sıkıntılar yaşadım. Cuma günü olanları bekleyerek bir daha asla başka bir ilişkiye sahip olamayacağım.” dese de o mesajlar göründüğü gibi değildi.

        Yargıç, eski eşinin onu zorla gasp etmeye çalıştığını iddia eden Carrey’e inandı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ