• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

RESMİ DUYURU YAPILDI

Dünyada 8 dilde yayımlanan Newsweek Türkiye'nin ilk sayısı bu bahar çıkacak. Yönetim Kurulu Başkanı Smith "Yayınlarımızın Türkiye'ye ulaşması şansını yakaladık" diye konuştu. Newsweek Türkiye'nin Editörü Ergun Babahan ise "Dünyanın en prestijli dergisinin bir parçası olduk. Gururluyuz" dedi.


'Newsweek Türkiye' Ciner Medya Grubu'nda

Ciner Medya Grubu, ABD'nin önde gelen haber dergilerinden Newsweek ile lisans anlaşması imzaladı. "Newsweek Türkiye"nin ilk sayısının bahar aylarında gazete bayilerinde olması hedefleniyor.

Newsweek Türkiye için lisans anlaşması imzalandı. Newsweek, Ciner Medya Grubu ile yaptığı lisans anlaşmasını resmi bir duyuruyla açıkladı. Baharda okurlarıyla buluşacak olan "Newsweek Türkiye" Editörü Ergun Babahan olacak. Newsweek, İngilizce dili dışındaki sekizinci yayını "Newsweek Türkiye"nin lansmanını bu baharda gerçekleştirecek. Derginin, Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle yayınlanacağı, Newsweek Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Editörü Richard M. Smith ve Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ tarafından açıklandı. Washington Post Company'nin sahibi olduğu Newsweek ve Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ. arasında, Newsweek Türkiye'nin Türkiye'de Türkçe yayınlanması için 1 Ocak 2007 tarihinde bir anlaşma imzalandı. Lisans anlaşmasına, Newsweek BaşkanıHarold Shain ve Merkez Dergi Grubu Genel Müdürü Mehmet Demirel tarafından imza atıldı.

HEM YEREL HEM KÜRESEL
Türk okuruna yönelik yüksek kalitede bir haber dergisi yayınlanmasında Ciner Medya Grubu ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Newsweek Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Editörü Smith, "Yabancı dildeki yayınlarımızın Türkiye'ye ulaşması şansını yakalamış olmaktan mutluyuz ve buradaki okuyucularımıza, yerel içerik kadar dünyadan olayları da sunmayı hedefliyoruz" dedi. Haftalık Newsweek Türkiye, Türkiye'nin önde gelen habercilerinden oluşan, kendisine ait bir kadroya sahip olacak ve Türkiye ve dünyadaki en önemli gelişmeleri içerecek. Newsweek Türkiye'nin Editörü ise Ergun Babahan olacak. Derginin ilk sayısının gazete bayilerine bu baharda ulaşması hedefleniyor.