Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evkur Yeni Malatyaspor, sezonun son maçında seyircisi önünde Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

        Süper Lig’in 34. haftasında yarın saat 18.00’de Kayserispor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da hedef galip gelerek sezonu galibiyetle kapatmak. Hazırlıklarını bu yönde yapan Malatya ekibinde 4 önemli eksiklik bulunuyor. Galatasaray karşılaşmasında sakatlanarak sezonu kapatan Michael Pereira'nın yanı sıra Arturo Mina, Issam Chebake ve Eren Tozlu'nun da yarın ki maçta takımdaki yerini alamayacakları açıklandı.

        Zorlu karşılaşma öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Erol Bulut, zorlu bir sezonu Kayseri maçıyla geride bırakacaklarını hatırlatarak, sezon içerisinde emek harcayan, bütün oyuncularına teşekkür etti. Yarın saat 18.00’de başlayacak Evkur Yeni Malatyaspor Kayserispor müsabakasını Volkan Bayarslan yönetecek.

        İki renktaş takımın karşılaşmasının iftar saatine denk gelmesi nedeniyle de Evkur Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Sait Aybak tarafından kumanya dağıtılacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler