Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, 20182019 futbol sezonu hazırlıkları için Malatya’da toplanarak ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

        Kamp çalışmalarının startını veren E.Y. Malatyaspor, kendi tesislerinde toplanarak yaz döneminim ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde toplanan sarıkırmızılılar, akşam saatlerinde kısa süren bir antrenman gerçekleştirdi. Çalışmaya yeni transfer Sırp Danijel Aleksic de katılırken, Dünya Kupası’nda bulunan Khalid Boutaib ve izinli olan oyuncular katılmadı.

        29 Haziran Cuma gününe kadar Malatya’da çalışacağı belirtilen sarıkırmızılı ekibin, 1 günlük iznin ardından 30 Haziran’da Bolu Termal Tesislerinde toplanarak kamp hazırlıklarına yeniden başlayacağı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler