Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Maliye Piyango: 3 - TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: 0 - Voleybol Haberleri

        Maliye Piyango: 3 - TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: 0

        Salon: TVF Başkent

        Hakemler: Hatice Özmen Yıldız, Erhan Alparslan

        Maliye Piyango: Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Murat Karakaya, Sercan Yüksel Bıdak (Deniz İvgen, Fatih Uslu, Aslan Ekşi, Ömer Furkan Dur)

        TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: Kaan Atmaca, Göktuğ Polat, Ceyhun Ahlat, Mete Güngör, Mehmet Emin Yıldıran, Ali Samet İçmeğiz (Çağatay Durmaz, Doğuş Bayram)

        Setler: 25-15, 25-17, 25-14

        Süre: 63 dakika (20, 22, 21)

        Maliye Piyango, etkili başladığı maçın genelinde rakibine oranla üstün bir performans sergiledi. İlk sette hücumlardaki çeşitlilikle rakibini şaşırtan başkent ekibi, farkı çok çabuk açtı: 7-2. TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, iyi savunma yapamadığı gibi hücumda da kendi hatalarından sayı kaybetti. Maliye Piyango, teknik molasını 12-5 önde tamamladığı seti 25-15 alarak 1-0 öne geçti.

        REKLAM

        Başkent ekibi, ikinci sete yeni oyuncularla çıktı. Fatih Uslu ve Sercan Bıdak'la etkili olan ve teknik molayı 12-7 önde bitiren Maliye Piyango, 25-17'lik skorla bu seti de kazandı.

        TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, üçüncü sette de organize bir oyun sergileyemedi. Teknik molayı 12-6 önde bitiren Maliye Piyango, seti 25-14 kazanarak, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ