Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Ibrahimovic için resmi açıklama! Manchester United, Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesini feshetti - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM DIŞ HABERLER

        Zlatan Ibrahimovic'in kariyeriyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Manchester United, yıldız futbolcunun sözleşmesini feshettiğini açıkladı...

        Kırmızı Şeytanlar'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Manchester United'ın Zlatan Ibrahimovic ile olan sözleşmesi feshedildi.

        Kulüpteki herkes, geldiği günden bu yana yaptığı katkılardan dolayı Zlatan'a teşekkür eder, ve gelecek için başarılar diler."

        ZLATAN SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

        İsveçli yıldız da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:"Harika şeylerin de sonu olabiliyor ve şimdi, Manchester United ile 2 fantastik sezondan sonra ayrılık vakti. Kulübe, taraftarlara, takıma, teknik direktör ile ekibine ve benimle bu zamanı paylaşan herkese teşekkürler." ifadelerini kullanarak 'Sonsuza kadar kırmızı' anlamına gelen #foreverred etiketini paylaştı.

        REKLAM
        https://www.instagram.com/p/BgoldQCgw86/?taken-by=iamzlatanibrahimovic

        2016 yaz transfer döneminde PSG'den bonservissiz olarak Manchester United'a transfer olan Zlatan Ibrahimovic'in bir sonraki durağının MLS (Amerikan Futbol Ligi) olacağı öğrenildi.

        The Guardian muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre, Zlatan Ibrahimovic'in transfer için MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'le yaptığı görüşmelerde sona yaklaşıldı ve transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

        3 Mart'ta başlayan MLS'de transfer dönemi, 1 Mayıs'a kadar devam ediyor.

        Geçen sezon Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Manchester United'ın, 20 Nisan 2017'de Anderlecht ile oynadığı karşılaşmada dizinden ciddi bir sakatlık yaşayan Ibrahimovic uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ