Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manisa AK Parti milletvekili aday listesi! 2018 AK Parti'nin milletvekili adayları

        27. Dönem Genel Seçim milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılacak seçimlerdeManisa AK Partimilletvekili adayları açıklandı. İşte AKP'nin Manisa Milletvekili listesi...

        Manisa Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adayları

        S. NO ADI SOYADI ÖĞRENİM MESLEĞİ
        1 MURAT BAYBATUR YÜKSEK SERBEST/ÖZEL
        2 UĞUR AYDEMİR YÜKSEK MALİ MÜŞAVİR
        3 İSMAİL BİLEN YÜKSEK AVUKAT
        4 SEMRA KAPLAN KIVIRCIK YÜKSEK YÖNETİCİ - ÖZEL SEKTÖR
        5 MEHMET ALİ ÖZKAN YÜKSEK AVUKAT
        6 GÜZİDE İÇEN KASAP YÜKSEK MÜHENDİS / MİMAR
        7 OZAN ERDEM YÜKSEK SİYASETÇİ/YASAMA GÖREVLİSİ
        8 MEHMET SENCER TÜRKMEN YÜKSEK ECZACI
        9 SAMED ZENGİNOĞLU ORTA ÖĞRENCİ
        10 SERKAN EREN ORTA YÖNETİCİ - ÖZEL SEKTÖR

        AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT BAYBATUR:"ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR"

        Suruç’taki hain saldırıyla ilgili konuşanAKPartiMKYK Üyesi,ManisaMilletvekili veManisa1. sıra milletvekili adayı Murat Baybatur, “Biz liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Allah’ın izniyle her zaman ifade ettiğimiz gibi kefenimizi giyerek yola çıkan bir siyasi hareket olarak bu ve buna benzer ahlaksız vandallıklara pabuç bırakmayacak kadar cesaretli, dik ve onurlu insanlarız” dedi.

        REKLAM

        AKPartiManisaİl Teşkilatı Yunusemre ve Şehzadeler ilçe teşkilatlarıyla birlikte il binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programınaAKPartiManisaİl Başkanı Berk Mersinli,AKPartiMKYK Üyesi,ManisaMilletvekili veManisa1. sıra milletvekili adayı Murat Baybatur, Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, milletvekili adayları, il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları üyesipartililer katıldı.

        Partililerin ve vatandaşların bayramlarını kutlayarak konuşmasına başlayanAKPartiManisaİl Başkanı Berk Mersinli, “Çok ciddi şekilde sahadayız. Girilmedik yer kalmadı koşturma içerisinde, sıkılmadık el bırakmamaya çalışıyoruz. Bu konuda cumhurbaşkanımıza layık bir teşkilat mensupları olarak çalışma gayretlerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzde 8 günlük bir süreç var. Bu süre zarfında da yine tüm kademelerimizle beraber vatandaşlarımızla beraber olacağız. Çok ciddi bir teveccüh var. İnsanlar gerçektenAKPartimilletvekili adaylarını, milletvekillerini görünce bağrına basıyor, teşkilat mensuplarını bağrına basıyor. Cumhurbaşkanlığına verecekleri her oyu yineAKPartimilletvekilleri için de her daim vereceklerini söylüyorlar. Bizlerde bu çalışmalarla milletimize layık olma gayreti içindeyiz. ÜlkemizdeAKParti’ye ve Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına müthiş bir karşılık var. İnşallah güçlü meclis güçlü, güçlü cumhurbaşkanı ve güçlü Türkiye diyoruz. BU konuda bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum, hepinizin ve tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyorum” dedi.

        "ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR"

        Yaptıkları seçim çalışmalarından da bahseden Baybatur, “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şimdi son haftaya giriyoruz. İnşallah tempomuzu 5’, 6’ya katlayarak hızlı bir şekilde bütün sahada, bütün arazide olarak çalışmalarımızı tamamlayacağız ve 24 Haziran’da inşallah ben inanıyorum ki hem Türkiye’de hemManisa’da zafer yineAKParti’nin olacaktır. Zafer Recep Tayyip Erdoğan’ın olacaktır. Zafer Cumhur İttifakının olacaktır diyorum. Nice bayramlara, Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin” dedi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ