Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Yunusemre ilçesinde seyir halindeki bir otomobile nereden ateşlendiği belirlenemeyen bir yorgun mermi isabet etti.

        Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Manisa’ya gelen Zülfü Aydın yönetimindeki 06 FL 5713 plakalı otomobile Yunusemre ilçesi girişindeki Anıt mevkiinde henüz nereden ateşlendiği belirlenemeyen bir yorgun mermi isabet etti. Araçta bulunan 1’i çocuk 4 kişi neye uğradığını şaşırdı. Arka cama isabet eden mermiyi fark eden sürücü Zülfü Aydın aracını hemen uygun bir yere çekerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, merminin camı delerek koltuğa isabet ettiğini tespit etti. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler