Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Demirci ilçesinin 18 nüfuslu Kayranokçular Mahallesi'ndeki 12 seçmen, sandık başına giderek, oylarını kullandı.

        Demirci ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan, toplam 18 nüfuslu Kayranokçular Mahallesi'ndeki 12 seçmen, saat 08.00'den itibaren sandığa gelmeye başladı. Az seçmene sahip mahallede oy kullanma işleminin öğleden sonraya kalması, 6 çobanın ancak müsait olup, sandığa gelmesiyle saat 13.00'te tamamlandı. Oylarını kullanan mahalle sakinleri, daha sonra tarladaki işlerini yapmaya gitti. Mahallenin en yaşlı seçmeni muhtar Ahmet Ali Yiğit (74), en genç seçmeni ise muhtarın yeğeni Veli Yiğit (30) oldu. Muhtar Yiğit, "Oylarımızı mahalle sakinlerimiz ile kullandık. Şimdi işlemlerimizi yapmak üzere tarlamıza gideceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler