Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Manisaspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke oldu - Futbol Haberleri

        Hafta içinde Sait Karafırtınalar'la yollarını ayıran Manisaspor'un teknik direktörü belli oldu. Siyah-beyazlılar, sezon sonuna kadar teknik direktör Fatih Tekke ile anlaştıklarını resmen açıkladı.

        Manisaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

        "Grandmedical Manisasporumuz'da yeni teknik direktörümüz Fatih Tekke oldu. Tekke, bugün 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde, Başkanımız Abdullah Mergen, İkinci Başkanımız Hakkı Övünç, Basın Sözcümüz Serkan Özşen ve yönetim kurulu üyemiz Reşat Oğuz Ege ile bir araya gelerek kulübümüz ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

        Teknik Direktörümüz Fatih Tekke’nin imza töreninin tarihi ve yeri önümüzdeki günlerde açıklanacaktır."

        Bu sezon TFF 1. Lig'de oynadığı 7 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Manisaspor, 15. sırada yer alıyor.Teknik direktörlüğe 2014'te başlayan Fatih Tekke, Kayseri Erciyesspor'un başına geçmişti. 40 yaşındaki futbol adamı, Kayseri Erciyesspor'la çıktığı 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilmiş ve 4 beraberlik 4 mağlubiyetlik performans sergilemişti. Tekke 2015-16 sezonunda Boluspor'u yönetmiş ve 13 maçta 2 galibiyet alabilmişti. Kırmızı-beyazlılar, Fatih Tekke ile 6 beraberlik alırken 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ