Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 kişinin tutuklandığı bildirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele ve İstihbarat şubeleri ekiplerince terör örgütü PKK/KCK adına faaliyet yürütenlerin deşifresine yönelik operasyon başlatıldığı bildirildi.

        Kızıltepe ilçesinde terör örgütüne katılım faaliyetlerinin sorumlusu olduğu tespit edilen bir kişi ile PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet yürüttüğü değerlendirilen ve hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yakalama emri bulunan bir kişinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, zanlıların emniyetteki işlemlerin ardından mahkemece tutuklandıkları kaydedildi.

        Açıklamada terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler